Tucker Carlsons intervju med Vladimir Putin

0
Fra Tucker Carlsons intervju med Vladimir Putin.

Journalisten Tucker Carlson har vært i Moskva for å intervjue president Vladimir Putin. I et kort klipp på forhånd forklarer han hvorfor han gjør dette intervjuet. Det har vært mye ståhei i mediene i USA om intervjuet på forhånd. Tucker er blitt kalt «forræder» og mye annet. For en journalist er det imidlertid en opplagt oppgave å intervjue en av verdens fremste statsledere. Det burde også være av stor interesse for seere og lesere i USA og Vesten, inkludert Norge.

Vi brakte i går en angivelig transkripsjon av intervjuet. Den viser seg å ikke være korrekt, så vi har fjernet den og erstatter den med intervjuet i sin helhet. Men først Tucker Carlsons forhåndsomtale.

Forrige artikkelEn juksemaker går og en ny juksemaker kommer
Neste artikkelDen europeiske kringkastingsunion