Biden «en gammel mann med dårlig hukommelse»

0

Spesialrådgiver beskriver Biden som «eldre mann med dårlig hukommelse» i oppsiktsvekkende rapport, skriver The Hill.

Spesialadvokat Robert Hur ga torsdag ut en 388-siders rapport om president Bidens oppbevaring av hemmeligstemplet materiale, og fant ut at presidenten ofte viste begrensninger i sin sin hukommelse og sin evne til å ha oversikt over fortida.

Selv om rapporten konkluderte med at det ikke burde reises anklager mot presidenten, er språket som beskriver den 81 år gamle Biden sannsynligvis kampanjemat for republikanere som gjentatte ganger har reist spørsmål om presidentens evne til å lede landet.

Noe av språket er også rene gavepakker til Trumps presidentkampanje.

Ved å velge å ikke reise tiltale, siterte Hur, som ble utnevnt av tidligere president Trump til å tjene som amerikansk advokat for District of Maryland i 2017, mangelen på bevis, men også hvordan Biden ville presentere seg for en jury.

«Vi har også vurdert at herr Biden under rettssaken sannsynligvis ville presentere seg for en jury slik han gjorde under vårt intervju av ham, som en sympatisk, velmenende, eldre mann med dårlig hukommelse», skrev Hur.

«Basert på våre direkte interaksjoner med og observasjoner av ham, er han en som mange jurymedlemmer vil ha rimelig tvil til. Det ville være vanskelig å overbevise en jury om at de skulle dømme ham – på det tidspunktet en tidligere president langt opp i åttiårene – for en alvorlig forbrytelse som krever en mental evne til å gjennomføre den».

Biden ‘blew my mind’ by contradicting facts in special counsel report, says CNN legal analyst.

Demokratene har begynt å undersøke om de kan kvitte seg med Biden før valget.

Forrige artikkelMedieovervåkerne
Neste artikkelDen brutale avindustrialiseringa av Tyskland