Hva kan vi vente av 2024?

0

2024 er bare to uker gammelt, men året har åpnet med et smell. Sjefredaktør Pål Steigan ser på utsiktene for det året vi har foran oss, og han lover oss ingen rosehage, for å si det forsiktig.

Men han peker også på at de som er imot krig, imot milliardærklassen og deres dystre planer, har mange muligheter for å kjempe mot dem og vinne seire.

Steigan mener for eksempel at dersom norsk fagbevegelse virkelig vil ta et oppgjør med den folkefiendtlige norske kraftpolitikken og få tilbake et sosialt og rimelig strømprisnivå i Norge kan den klare det på noen få måneder.

Se også:

Forrige artikkelRobert Fico: Vestens strategi i Ukraina virker simpelthen ikke
Neste artikkelBivirkninger uten sidestykke
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).