Stopp endringene i smittevernloven!

0

Regjeringen vil gi seg selv fullmakt til å sette befolkningen i isolasjon og karantene. Stortinget mister sin makt til å gripe inn. Dette er konsekvensene av de nye endringene i smittevernloven.

Du har kanskje hørt om dem? VG kalte forslagene for «Demokratisk galskap». Dagbladet sa det var «Autoritære forslag».  

To professorer i rettsvitenskap, Hans Petter Graver og Morten Walløe Tvedt, ropte «Varsko for demokratiet». De advarte mot at Stortinget satte seg selv til siden. De setter forslagene i sammenheng med endringer i avtaler Norge har med Verdens helseorganisasjon, som krever at medlemslandene endrer lovverket for å tilpasse seg tiltak WHO kan innføre. Endringene kan i verste fall føre til tvangsvaksinering og innføring av vaksinepass. 

Høyre, Arbeiderpartiet og Senterpartiet fikk flertall for forslaget, mens alle andre representanter fra andre partier sa nei.

Vi har en siste sjanse til å stoppe vedtaket!
Forslaget krever to avstemminger, og den andre vil skje 4. januar.

Er du enig i at vedtaket må reverseres? Signer oppropet!

På vegne av en stor gruppe bekymrede borgere samt medisinere, journalister, politikere, jurister, Susanne Heart og Eirik Værnes.

Susanne Heart
Eirik Værnes.
Forrige artikkelHva går pengene til, hvorfor får vi dårligere råd?
Neste artikkelTilbakeholder Helsedepartementet nødvendig informasjon for Stortinget?
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.