De grønne er det mest krigerske parti i Tyskland

0
Tysklands utenriksminister Annalena Baerbock slapp katta ut av sekken.

Steppebrann i Tyskland.

Av Jan Hårstad.

Det eliten i Tyskland mente rundt 2014 og utover var at Tyskland skulle Drive Weltpolitik og bygge Europa om til en rival til Russland og USA. 

Som et svar på dette sendte Trump en av sine galeste ambassadører til Berlin noensinne, Richard Grenell, som dikterte at Tyskland skulle slutte å handle med Russland og Kina. Og at Tyskland måtte nedlegge Nord-Stream gasskabel. Det var vel ikke alle som tok disse truslene helt på alvor, men så kom sprengningen av Nord-Stream som selvfølgelig ikke kunne vært utført uten regi av USA og Nato.

USA mener ramme alvor! Gikk det opp for den tyske eliten og den la fra seg mye retorikk om Tyskland i Weltpolitik og bygget seg om i løpet av et år til en amerikansk vasallstat. Og noe av det samme skjedd i Frankrike som bygget på De Gaulle -tradisjonen med uavhengighet og stolthet. Under Macron ble det også en amerikansk vasallstat. Og med Meloni i Italia: alle europeiske stater er nå filialer/vasallstater av USA.

Det betyr jo ikke at Tyskland har oppgitt sine planer om Weltmacht, men de har sluttet å snakke om Tyskland i den forbindelse.

I anledning av det nye krigsbudsjettet av 2024 på 85.5 milliarder Euro, måtte man naturligvis redegjøre for hva som var hensikten med opprustningen. Da heter det at Ukraina, Georgia og VestBalkan må «forankres i Europa». Tyskland må «Europa zu Führen um die Welt zu führen» og innta «eine Führungsrolle bei der stärkung Europas.»

Da er det en statshemmelighet i Norge at det allerede finnes en organisasjon som har sin sentrale oppgave å være alliansebygger med tysk militarisme og økonomi. Den heter NORWEGIAN-GERMAN BUSINESS SUMMIT og finnes på nettsiden Businessnorway.com

Mange norske sjøfolk ble drept av tyske ubåter under 2. Verdenkrig. Nå skal Tyskland bygge ubåter for Norge.

De som fremdeles syns det er mye uforståelig og rart i «norsk» politikk bør så fort som mulig lese seg opp på denne bloggen som viser at dette med energi og grønn omstilling er synkronisert av Norge-Tyskland.

Men omfanget av det militæret samarbeidet er ikke mindre. De nye ubåtene som Tyskland bygger for det norske forsvaret lages av ThyssenKrupp. Det enorme antall av Leopard-2 tanks – 54 stykker er bestilt – leveres av Krauss-Maffei Wegmann.

En kan si det slik: dette er intet mindre enn det nye Tysk-Norske Handelskammer i perioden 1940-45 som også var en slik suksess for næringslivet.

Da har vi en fraksjon av norsk elite som har fått det for seg at Norges framtid ligger i en allianse med Tyskland for der er fenomenalt med demokrati (Bernt Hagtvet) og velstand over alle grenser. Bare sprøyt alt sammen.

I siste meningsmåling ligger AFD  på 23% og SPD 14 og Grønne 13. Flertallet av tyskere vil ha vekk Ampel-regjeringen og som mottrekk vil eliten ha AFD forbudt som «høyreekstremist».

Og på mandag skjedde det noe høyt overraskende. De tyske bøndene kom  på sine traktorer inn til Berlins Brandenburger Tor og erklærte krig: «Die Grünen  führen krieg gegen uns!»

Dette kan utløse en steppebrann, skriver analytikere. De grønne har blitt landets mest krigerske parti og alt det de tar i gjør folk fattigere.

Stikk imot offisiell norsk overtro ligner nå Tyskland den ofte omtalte kruttønna. Det hjelper ikke med lederartikler-kronikker i Aftenposten mot det.

Forrige artikkelVi er Spartacus
Neste artikkelFredrik S. Heffermehl er død