WEF-varsler: De ønsker å mikrochippe verdens befolkning

0

Den globale eliten planlegger å tvinge folk til å ta implanterbare mikrobrikker ved å kreve dem for å få tilgang til digitale valutaer, Universal Basic Income (UBI) og andre tjenester, advarer et tidligere medlem av World Economic Forum. Dette skriver European Union Times.

Den tyske økonomen og tidligere WEF ‘Global Leader for Tomorrow’ ble varsleren Richard Werner oppfordret til forsiktighet med de nye teknologiene under en diskusjon i fjor på International Science Summit 2022, og sa at WEF med vilje har stoppet for å vise folk hvilken digital valuta fra sentralbanken ( CBDC) ville se ut fordi det vil involvere et implantat under huden på størrelse med et riskorn.

«Og det riskornet er hele lommeboken din?» spurte en intervjuer Werner, som han svarte: «Ja, det er din digitale ID, lommeboken din, det kan være passet ditt, nøkkelen din.»

Werner fremhevet at RFID-teknologier på debet- og kredittkort som lar data overføres via et sveip, forbereder folk til gradvis å akseptere «kontaktløse» interaksjoner som en hverdagslig del av livet.

«Det vi fant med debetkortene eller kredittkortene våre er at de allerede nå har flyttet til systemet i RFID-brikker, RFID-teknologi hvor du bare vifter med gjenstanden. Kontaktløst», beskrev Werner. «Det betinger oss på en måte i denne retningen at du i fremtiden bare vil vifte med hånden fordi du har mikrochipimplantatet under huden.»

«Og hvert trinn har en rasjonell grunn,» fortsatte han. «Det er lettere bare å vinke med dette, er det ikke? Det er mye raskere fordi vi alltid må vente i køene mens alle taster inn tall og alt det der, for å bare vinke og det går så mye raskere.»

«Men neste rasjonalisering ville være, vel, men du kan miste kortet ditt, noen kan stjele kortet ditt, og så vinker du bare, det er litt risikabelt, vel, ville det ikke vært fint om du ikke kunne tape den, og ingen kunne stjele den? Du vet.»

Werner sier at mennesker naturlig vil være tilbøyelige til å avvise slike invasive teknologier «fordi det er en krenkelse av menneskeverdet å faktisk injisere noe sånt under huden,» men han sier at globalister er villige til å bruke UBI for å lokke og overtale befolkningen til å motta injeksjoner.

«Milliardærelitene har så langt ikke likt det. Men siden 2015 har de alle kommet ut til fordel for det. Jeg mener, alle de store milliardærene og World Economic Forum har kommet ut, åh, dette er en god idé, universell grunninntekt. Vel, hvorfor plutselig, nå? For nå har vi teknologien for mikrochipimplantatet, forklarer Werner.

WEF-medlemmet som ble varsleren fortsatte med å forklare at Covid-19 spiller en rolle i mikrobrikkeordningen da den introduserte behovet for en digital ID, informasjon som også «beleilig» ville bli lagret på en implanterbar mikrobrikke.

Det ser faktisk ut til at marerittaktige spådommer om et gigantisk overvåkingspanoptikon, der hver bevegelse, kjøp, hjerteslag og pust overvåkes nøye, nå nærmer seg virkeligheten.

Vil menneskeheten reise seg og avvise brikken?

Dokumentasjon

Så langt varsleren.

Det er lett å konstatere at han har rett. World Economic Forum har lenge agitert for microchipimplantater, slik som i denne artikkelen fra 2017:

These Workers Have Got a Microchip Implanted in Their Hand From Their Employer

I forkant av selskapets «chipparty», sa 32M-sjef Todd Westby at han så for seg at RFID-implantater ble brukt til en rekke aktiviteter og transaksjoner på arbeidsplassen og utover.

«Vi ser for oss bruken av RFID-teknologi for å drive alt fra å foreta innkjøp i vårt marked, for pauserom på kontoret, åpne dører, bruke kopimaskiner, logge på kontordatamaskinene våre, låse opp telefoner, dele visittkort, lagre medisinsk/helseinformasjon og brukt som betaling på andre RFID-terminaler, sa Westby.

«Til slutt vil denne teknologien bli standardisert slik at du kan bruke dette som pass, offentlig transport, alle kjøpsmuligheter, etc.»

32M, som driver matvaresalgssystemer på arbeidsplassen kalt «mikromarkeder», tillater allerede kontantløs bruk av fasilitetene deres via en smarttelefonapp. Selskapet uttalte at implanterte brikker var «den neste utviklingen i betalingssystemer».

Teknologien som brukes av 32M er utviklet av det Stockholm-baserte selskapet Biohax Sweden.

Central Bank Digital Currency Global Interoperability Principles

Avvist av «faktasjekker»

USA Today skriver: No, WEF did not declare all humans must have microchip implanted | Fact check

WEF-talsperson Trevor Chueu sa at organisasjonen aldri kom med en kunngjøring om å implantere mennesker med mikrobrikker. Det er heller ingen rapporter om en slik kunngjøring fra noen anerkjente medier.

Det er nok sant at WEF ikke har kommet med noen slik bestemmelse. Det har de tross alt ikke myndighet til. Men at de har agitert for det og at noen av deres medlemmer jobber med det, er hevet over tvil.

Kathleen Philips skrev i 2022 at:

Slik som visuelle og høreapparater er en del av livene våre i dag, kan implantatteknologier bli normen i fremtiden.

Grensene for implantater vil bli satt av etiske argumenter snarere enn vitenskapelig kapasitet. Bør du for eksempel implantere en sporingsbrikke i barnet ditt? Det er solide, rasjonelle grunner til det, som sikkerhet. Ville du faktisk gjort det? Er det å gå for langt?

En finner mer på nettsidene til WEF om «implant» og «microchip» her, blant annet om å implantere microchips i hjernen.

Et svensk selskap har laget en mikrobrikke som lar brukere bære sitt COVID-vaksinepass under huden

En svensk oppstartsbedrift har laget skannbare digitale implantater som viser ens COVID-vaksinepass. Teknologien innebærer at et lite implantat i kornstørrelse settes inn under huden. Når implantatet skannes med en smarttelefon, kan ens COVID-19-vaksinasjonsdetaljer og testresultater sees via en PDF. Dette skriver Insider.

Firmet heter Dsruptive Subdermals.

«Jeg har et brikkeimplantat i armen, og jeg har programmert brikken slik at jeg har covid-passet mitt på brikken, og grunnen er at jeg alltid vil ha det tilgjengelig,» Hannes Sjöblad, administrerende direktør i Dsruptive Subdermals, sa til AFP.

Sjöblad demonstrerte for AFP hvordan det var mulig å skanne brikken med telefonen for å få opp en PDF som viste alle detaljene i hans EU Digital COVID-sertifikat, et pass som ligner litt på USAs vaksinekort. Det indikerer at man er inokulert mot COVID-19, eller at personen har blitt testet med negativt resultat.

Forrige artikkelPandeminarrativene – denne gangen SSB
Neste artikkelTitusener av jøder i USA protesterer mot Israels handlinger i Gaza