Kan «vaksinene» omprogrammere genene og føre til kreft?

0

World Council for Health (WCH) organiserte 9. oktober 2023 en hasteinnkalt eksperthøring angående rapporter om bakteriell DNA kontaminasjon som er oppdaget i Covid-19 mRNA-vaksineampuller.

WCH understreker hvor alvorlig dette er i lys av at 3/4 av jordens befolkning har tatt disse «vaksinene». De omtaler sitt arbeid som en David versus Goliat fight, med utgangspunkt i hvordan det pågående vaksineregimet med WHO og pengesterke støttespillere i spissen spiller en dominerende og kontrollerende rolle.

WCH omtaler det hele som en enorm forbrytelse mot menneskeheten, der sannheten om disse såkalte «vaksinene» og deres virkninger holdes tilbake. De beskriver det gjennom begrep som «human modification» og «plasmidgate», hvordan mye nå tyder på at det medisinske industrielle kompleks har tatt skrittet videre til mennesket med genetisk modifikasjon. 

Spørsmål som tas opp og diskuteres er ikke bare hvordan denne DNA-modifikasjonen kan forstås og hva det kan føre til av skade, men også om det er noe mer permanent. De har fått et ekspertpanel på ni personer til å stille opp i denne høringen. Det er ikke noen hvem som helst:

Kevin McKernan

Dr Janci Lindsay

Prof Sucharit Bhakti

Assoc Prof Byram Brindle

Dr Peter McCullough

Prof Brigitte König

Dr Jessica Rose

Dr Alexandra Henrion-Caude

Katie Ashby-Koppens

Nøkkelutsagn og spørsmål som skal besvares:

  • Bakterie-DNA i mRNA-vaksiner: Det har kommet til vår oppmerksomhet at bakteriell DNA er funnet i enkelte mRNA-vaksineglass. Vi anerkjenner viktigheten av å forstå de potensielle implikasjonene av denne oppdagelsen.
  • Fremmed DNA som instruerer mRNA-produksjon: Det er påstander om at dette fremmede DNAet kan instruere kroppene våre til å produsere mRNA og fremmede proteiner. Vi tar sikte på å utforske gyldigheten av disse påstandene og vurdere deres innvirkning på vaksinens sikkerhet og effekt.
  • SV40 genetisk sekvens i COVID-19-vaksiner: Rapporter antyder tilstedeværelsen av en kreftfremmende genetisk sekvens kalt SV40 i Covid-19-vaksinene. Vi søker å samle ekspertinnsikt og vurdere betydningen av disse funnene.
  • Global bekreftelse og regulatorisk respons: Det har blitt påstått at disse funnene har blitt bekreftet i et dusin laboratorier over hele verden. Vi vil undersøke de vitenskapelige bevisene som støtter disse påstandene og diskutere handlingene som er tatt av medisinske regulatorer som svar.

Video fra høringa finner du her.

Forrige artikkelSlaget om Avdiivka
Neste artikkel«Ingen land ønsker normalisering med et svakt Israel»