Seymour Hersh: I USA vet de at krigen er tapt

0
Seymour Hersh

Seymour Hersh: «Alt er løgn. Krigen er over. Russland har vunnet.»

Av Richard Abelson og Seymour M. Hersh

Når årsdagen for Biden-regimets påståtte sabotasje av Nord Stream-rørledningen nærmer seg 26. september, beskyldte veteran og gravereporter Seymour Hersh om en «hemmelig desinformasjonsoperasjon» av CIA og MI-6 for å villede offentligheten om den katastrofale tilstanden til den USA-ledede krigsinnsats.

«Krigen er over. Russland har vunnet. Det er ingen ukrainsk offensiv lenger, men Det hvite hus og amerikanske medier må holde løgnen gående, sa en høytstående amerikansk etterretningstjeneste til Hersh.

«Sannheten er at hvis den ukrainske hæren blir beordret til å fortsette offensiven, vil hæren gjøre mytteri. Soldatene er ikke villige til å dø lenger, men dette passer ikke til BS* som blir forfattet av Biden White House.»

Når ettårsdagen for ødeleggelsen av Nord Stream-rørledningen nærmer seg tirsdag, lovet Hersh flere avsløringer etter sin skarpe avsløring av Biden-regimets påståtte komplott for å begå den største industrielle sabotasje siden andre verdenskrig – mot en alliert, Tyskland.  

Mens Volodymyr Zelensky gikk rundt i FN og i Washington, skrev Hersh at etterretningskilden hans fortalte ham at «krigen fortsetter … fordi Zelensky insisterer på at den må.»

«Det er ingen diskusjon i hans hovedkvarter eller i Biden White House om en våpenhvile og ingen interesse for samtaler som kan føre til en slutt på slaktingen,» sa Hersh.

Når han snakker om de ukrainske påstandene om sakte fremskritt i en offensiv som har mistet anslagsvis 75 000 ofre, sa tjenestemannen til Hersh: «Det er alt løgn.»

Det har vært en «hemmelig desinformasjonsoperasjon» av CIA og britisk etterretning med sikte på å diskreditere Putin, skrev Hersh, som førte til at «store medier her og i London rapporterte at den russiske presidenten led av forskjellige sykdommer som inkluderte blodsykdommer og en alvorlig kreft.»

Under den mye etterlengtede ukrainske våroffensiven, «var det noen tidlige penetrasjoner» av russernes sterkt befestede «Maginot-linje», fortalte kilden til Hersh, «og russerne trakk seg tilbake for å kunne ødelegge dem. Og de ble alle drept.»

«Etter uker med høye tap og liten fremgang, sammen med forferdelige tap til stridsvogner og pansrede kjøretøy,» sa kilden, «avbrøt store deler av den ukrainske hæren, uten å erklære det, offensiven», rapporterer Hersh. «De to landsbyene som den ukrainske hæren nylig hevdet som inntatt «er så små at de kan få plass mellom to Burma-Shave-skilt,» sa kilden.

Biden-Obama-regimets «fiendtlighet mot Russland» hadde forårsaket «en betydelig splittelse i etterretningssamfunnet,» skriver Hersh, og siterer en «langvarig uenighet mellom CIA og andre elementer i etterretningssamfunnet om prognosen for den nåværende krigen i Ukraina.»

CIA har vært «langt mer skeptisk enn sine kolleger ved Defense Intelligence Agency (DIA) om utsiktene for en suksess i Ukraina,» bemerker Hersh, som han sier at amerikanske medier har ignorert.

Da president Biden talte i FN denne uken, hadde han ignorert den katastrofale fiaskoen til den ukrainske milliard-dollaroffensiven, mens Zelensky nektet å vurdere fredsforhandlinger og fortsatte å kreve mer penger og våpen.

I et intervju med The Economist utstedte Zelensky en tilslørt trussel mot europeiske land som hadde tatt imot millioner av ukrainske flyktninger, ifølge Hersh, og sa at flyktningene hadde «oppført seg bra . . . og er takknemlige», men det er «ingen måte å forutsi hvordan de vil reagere på at landet deres blir forlatt».

«Det var intet mindre enn en trussel om internt opprør,» skrev Hersh.

*) BS = bullshit

Seymour Hersh: “It’s All Lies. The War Is Over. Russia Has Won.”

Richard Abelson: Meat Grinder Tops 80,000 Casualties Against “Colossal Anti-Tank Mines and Enemy Forces”

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelRussland får en ny utfordring mens EU prøver seg i Kaukasus
Neste artikkelFagforeningsleder: − Flere vurderer å selge bilen og ta flere jobber