Clinton Global Initiative gjør seg klare til å profitere på Ukraina slik de gjorde på Haiti

0
Skjermdump fra Clinton Foundation

Clinton Foundation plyndret Haiti for milliarder etter jordskjelvkatastrofen i 2010 som drepte rundt 220.000 mennesker.

Via utenriksdepartementet i USA, som hun styrte, sørget Hillary Clinton for å senke minstelønna til haitiske arbeidere til fordel for produsenter i USA.

Donorene til Clinton Foundation fikk regjeringskontakter for å rydde opp etter jordskjelvet.

Bill Clinton intervenerte til fordel for den dømte barnesmugleren Laura Silsby som var arrestert for å forsøke å smugle 33 barn ut av Haiti.

En tidligere regjeringsfunksjonær på Haiti som skulle ha vitnet mot Clinton Foundation skjøt seg sjøl i hodet uka før han skulle ha vitnet.

Clinton Foundation plyndret Haitis parfymeindustri.

Den tidligere presidenten i Haitis senat sa at Clinton prøvde å bestikke ham.

Og nå Ukraina

Ifølge ABC News vil Clinton Global Initiative (CGI) lansere «Ukraine Action Network» med det uttalte oppdraget å levere «humanitær hjelp» til ukrainere, som vil «mobilisere eksisterende CGI-partnere, så vel som nye ledere fra hele verden, for å skape og finansiere nye forpliktelser for ukrainere.»

Pave Frans startet det nye initiativet på en videokonferanse med Bill Clinton på mandag, der han sa: «Ingen utfordring er for stor hvis vi møter den, og starter med personlig konvertering og det personlige bidraget hver enkelt av oss kan gi for å løse det … Ingen utfordring kan overvinnes alene – ikke alene, bare sammen, søstre og brødre, Guds barn.»

CGI Ukraine Action Network er resultatet av et samarbeid mellom Hillary Clinton og Olena Zelenska, Ukrainas førstedame, som startet i fjor. Den nye organisasjonen er designet for å mobilisere eksisterende CGI-partnere, samt nye ledere fra hele verden, for å skape og finansiere nye forpliktelser for ukrainere, ifølge CGI. Tallrike monetære forpliktelser for Ukraina vil også bli kunngjort tirsdag. -ABC News.

Hvordan ble Clinton Global Initiative involvert i Ukraina? Biden sender våre skattemilliarder til Verdensbanken. Banken sender deretter dollaren til Clintons. Deretter sender Clintons pengene til Ukraina. Hver enhet som berører disse dollarene tar et kutt. Hillary og Bill får sine.

Forrige artikkelHvor lenge vil du unngå det ubehagelige gode, Erna?
Neste artikkelHvordan vil USA takle nederlaget i Ukraina?