Max Blumenthal om Ukraina i FNs Sikkerhetsråd

0

Journalisten og analytikeren Max Blumenthal fra The Grayzone var invitert til å holde et innlegg i FNs Sikkerhetsråd om Ukraina 30. juni 2023. Blumenthal vil være godt kjent for sine artikler av steigan.nos lesere.

Foredraget ser du her:

Forrige artikkelHån mot de vaksineskadde: Mange får nei til erstatning etter korona­vaksine
Neste artikkelDen ukrainske offensiven er en blodig katastrofe for deres egne styrker
Max Blumenthal
Max Blumenthal er sjefredaktør for The Grayzone, en prisvinnende journalist og forfatter av flere bøker, inkludert bestselgende republikanske Gomorrah, Goliath, The Fifty One Day War og The Management of Savagery. Han har publisert artikler for en rekke publikasjoner, mange videoreportasjer og flere dokumentarer, inkludert Killing Gaza. Blumenthal grunnla The Grayzone i 2015 for å kaste et journalistisk lys over USAs tilstand av evig krig og dens farlige hjemlige konsekvenser.