Krefttilfeller skyter i været etter massevaksinasjon

0

Fra SwebbTV

Den såkalte vaksinen mot covid-19 kan ikke bare svekke kroppens evne til å bekjempe kreft. Det kan til og med være at det fremmer kreft, hevder den amerikanske kardiologen Peter McCullough i et intervju med Prather Point.

Kritikken mot den såkalte covid-vaksinen fortsetter.

Nå hevder den verdensledende kardiologen Peter McCullough at injeksjonene undertrykker kroppens evne til å bekjempe kreft.

Piggproteinet, som «vaksinen» får kroppen til å produsere, kaller han det mest sykdomsfremkallende proteinet noensinne.

McCullough peker på en studie som han sier viser at skuddene kan undertrykke kroppens system for å kontrollere svulster.

– Noe som gjør at vår evne til å holde kreftcellene i sjakk går tapt, sier Peter McCullough i Prather Point.

Men ikke bare det. De har også funnet noe som han kaller svulstfremmende.

– Så vi har nå en situasjon, og dataene begynner å tårne seg opp, hvor disse mRNA-injeksjonene fremmer kreft, fortsetter den verdenskjente legen. Vi ser hvordan krefttilfellene skyter i været. Vi kan ikke definitivt si at vaksinen forårsaker det, men akkurat nå er det ingen annen forklaring. I alle land som gjennomgikk massevaksinasjon, skyter kreftratene i været.

Ifølge legen kan kreft oppstå flere år senere. «Kunne ikke vært verre!», skriver han på Twitter.

I fjor hevdet en svensk overlege i Kalmar at den såkalte covid-vaksinen kan gi aggressiv kreft. Hun foreleste privat om dette. «I videoklippene reiser hun sin sterke mistanke om at covid-vaksinen forårsaker «turbokreft»», skrev Läkartidningen.

Se hele intervjuet HER

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelIrsk bondeprotest mot ekstrem «grønn» politikk
Neste artikkelBoligpolitikkens mål: superfortjeneste for de få
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.