Europas fall

0
Drowning London. Surreal conceptual artwork. Photo manipulation. An idea for your cover, advertising, illustration.

I 2008 var EUs økonomi 10 % større enn USAs. Nå? USA er 50 % større enn EU! Europa har blitt japanifisert. Dette er prisen for å være en vasall av USA, noe som har hindret Europa på mange måter, noterer Patrick Henningsen på Twitter:

  • Eiendomsbobla og subprime-lånekrisa fra Wall Street, som trakk Europa inn i svindelen.
  • Europa kom seg aldri etter den store finanskrisa i 2008.
  • USA sørget for at Europa aldri utviklet alternativer til slike som Google, Facebook, Amazon – e-handel og cloud computing, Apple etc.
  • Europa har også kommet på etterskudd innen oppstartsbedrifter, AI, grønn energi, kvantedatabehandling og praktisk talt alle kritiske ting.
  • Antall europeiske selskaper på den globale Fortune 500-lista har også falt dramatisk.
  • USA bombet land etter land og tvang Europa til å ta imot millioner av flyktninger fra Afghanistan, Irak, Syria, Somalia etc.
  • Stedfortrederkrigen med Russland har også tvunget Europa til å bli avhengig av USA for energi.
  • Avindustrialiseringa av EU fortsetter.

De største synderne er den herskende klassen i EU og enkelte europeiske land. De er utrolige forrædere som ødelegger sitt eget folk. Og den gjennomsnittlige europeiske borgeren er så uvitende og hjernevasket at dette kollektive selvmordet bare er utrolig.

Kommentar: Norge ødelegges på samme måte

Se hvordan utenlandske imperialister med den norske politiske «eliten» som redskap systematisk ødelegger norsk økonomi, våre naturressurser og det økonomiske grunnlaget som er skapt gjennom generasjoner ved å blodtappe oss gjennom «grønne» tapsprosjekter som vindkraft, havvind, hyrdogenfabrikker, batterifabrikker og utenlandskabler.

De er like forræderske overfor sitt eget folk som sine europeiske kolleger – og dessverre er det norske folket like hjernevasket og godtroende som andre europere og lar det skje.

Forrige artikkelWashington-veteran: Den virkelige trusselen er oss
Neste artikkelKrigsdagbok del 64 – 24. til 26. mai 2023