Oberst Macgregor: Russland valser ned den ukrainske motoffensiven

0

I et intervju med nettstedet Judge Napolitano kommenterer oberst Douglas MacGregor den ukrainske motoffensiven. Oberst (pensjonert) Macgregor er seniorstipendiat i The American Conservative, tidligere rådgiver for forsvarsministeren i Trump-administrasjonen, en dekorert kampveteran og forfatter av fem bøker. Han har deltatt i kamphandlinger for USA, blant annet i Irak og har åpenbart innsidekilder i Pentagon.

Etter Macgregors analyse er den ukrainske hæren i ferd med å bli smadret av de vel forberedte russiske styrkene.

Hans analyse skiller seg ikke veldig fra den andre militære analyser vi har tilgang til gir uttrykk for. Det later til å være en nokså samstemt oppfatning om at den ukrainske hæren ikke har noen sjanser mot en overlegen russisk hær.

Vi tar naturligvis ikke stilling til detaljene og lar leserne vurdere sjøl:

Douglas Macgregor: The Russian steamroller is now totally crushing Ukraine | Russia Ukraine War

Forrige artikkelVladimir Putin på direkten
Neste artikkelAftenposten avslører den enorme korrupsjonen i Ukraina
Douglas Macgregor
Douglas Macgregor, oberst (pensjonert) er seniorstipendiat i The American Conservative, tidligere rådgiver for forsvarsministeren i Trump-administrasjonen, en dekorert kampveteran og forfatter av fem bøker.