Norge er i tet i politisk galskap

0

Vi pøser ut penger over Europas mest korrupte stat.

Av Jan Hårstad.

Jeg har luftet dette mange ganger, også på steigan.no, at det er av ytterste viktighet at det blir laget politiske dokumentarbøker om det offisielle Norge fra februar 2022 til i dag. Og en tilsvarende historiebok om Rødt.

Og til de som har hatt tungt for å følge meg i disse forslagene har jeg skrevet. Graden av galskap har vært så ekstrem at makten og Rødt vil nedlegge et kjempearbeid med å tildekke sin egen politikk, sin egen historie. Det vil bli en industri, tro meg.

Som vi vet tok jo vesle Norge med sine 5,5 millioner innbyggere rett og slett ledelsen i Europa for krigsbevilgninger og krigsdemonisering. Tv2, NRK gikk fullstendig berserk og Aftenpostens daglige utgave handlet også om at Russland truet hele Europa og Putin var den nye Hitler. De som ikke mente dette – og det var ikke overvettes mange – fikk gult eller rødt kort. Forsker Julie Wilhelmson fikk gult og holdt seg på banen. Pål Steigan fikk Rødt av sine egne i Rødt og har det vel fremdeles.

Jeg startet med å føre regnskap med Norges krigsutgifter, men disse kom fra ulike kilder og budsjetter og til slutt har jeg ikke en anelse om hvor stor sluttsummen er. Den er sikkert ikke sluttført engang for Nammo og Kongsberg er løftet inn i Natos elitedivisjon for våpen etterspurt verden over.

Så var det da en liten pause i NATO-krigen mot Russland og da iler Norge til med 250 millioner kroner til atomsikkerhet. For noen dager siden dette.

Deretter reiser Huitfeldt til Giverkonferanse i London og lover umiddelbart – som en liten start – 300 millioner kroner til Gjenoppbygging av Ukraina. Ja men da har jo internasjonal presse allerede redegjort for at det er BLACKROCK og JP Morgan som skal bygge Reconstruction Bank i Ukraina. Rheinmetall skal sette opp en tanksfabrikk sammen med Zelensky-regimet. Give me a break.

Det har vært USAs strategiske mål i mange år å dele opp Russland. Det foreligger mange forslag og her er ett.

Om noen gidder å lese tyske strategidokumentet fra første og andre verdenskrig: Ukrainaerobringen er den evige drøm for der finnes det både Lebensraum, korn og gruver av alle slag. Og Hitler var så betatt av skjønnheten på Krim at han umiddelbart beordret fire felts motorvei til Tyskland. Det skulle bli URLAUBS-Senteret for tyskere.

JP Morgan er jo ille ute i forbindelse med knulle- og pedofiliøya til Guiliane Maxwell og Epstein som selvfølgelig var en gigantisk Mossad sex blackmail operasjon. Det er bare i Norge det fremdeles er forbudt å si dette. Og finansiøren bak dette milliardprosjektet var JP Morgan.

Blackrock er vel det nærmeste en kommer til gangsterkapitalisme. Det har sjokkert det norske etablissementet  at det globale Sør applauderer Russland i denne krigen og så definitivt ikke verken USA-EU eller Nato. Det kommer av at det er denne makten som ansetter sjefene i Verdensbanken og Det Internasjonale Pengefondet som er spesialister i økonomisk kriminalitet. Hvordan innføre boikott, sanksjoner, triksing og manipulasjon.

BlackRock, Inc. er en amerikansk multinasjonal fondsforvalter basert i New York. De forvalter rundt 10.000 millarder dollars

Libanon ble kvalt av deres økonomiske krigføring og afrikanske stater er fullstendig i hendene på dem.

Den gamle gubben som jeg har blitt er ikke egnet til skrive dokumentarisk bok om Norge og Ukrainakrigen, heller ikke om Rødts sammenbrudd.

Men folkens: DETTE MÅ GJØRES!  Dere må forstå at krigen bare har tatt en liten pause. Å knuse Russland står fremdeles på dagsorden. Sist mandag fikk Luleå i Sverige besøk av to strategiske amerikanske bombefly, B-1B Lancers. De er ikke der for turisme.

Det er ikke lenger nødvendig å gå utenlands for å finne høyst kriminelle politikere.

Forrige artikkelStøre er ansvarlig for den kameraderikulturen som Trettebergstuen er en del av
Neste artikkelUkrainas motoffensiv hadde aldri noen sjanse – og NATO må ha visst dette