Mange russere opplever nå en økonomisk boom: «Takk, Joe Biden!»

0

Scott Ritter tilbake etter Russland-reise:

Scott Ritter har vært i Russland i noen uker og er tilbake. Han blir i dette videoklippet intervjuet om sine observasjoner og erfaringer fra reisen i landet. Det han forteller er helt motsatt av hva våre medier sier. Vanlige russere sier i dag: «Takk, Joe Biden, for sanksjonene mot oss!» Ifølge Ritter har de ført til en økonomisk boom av investeringer, ikke fra vesten, men fra det globale sør hvor flertallet menneskene på jorden lever. Russlands posisjon i denne delen av verden er styrket på alle måter: diplomatisk, politisk og økonomisk.

Han gir en rekke andre betraktninger om det som nå skjer i Russland. Politisk er oppslutningen om Putin styrket som følge av krigen. Det er vestlig illusjonstenkning å tro og håpe på at Putin faller. Tvert imot. Da Putin åpnet grensene i fjor høst for at alle som ikke ville delta i mobiliseringen kunne få dra, da kvittet han seg samtidig med den siste resten av aktiv opposisjon mot ukrinapolitikken i landet.

Mange russere anser i dag disse som dro til vesten som svikere og har bare forakt til overs for dem, selv mange av de som fortsatt er kritisk til Putins politikk.

Scott Ritter gir også noen betraktninger om krigen som pågår. Ukrainas dilemma er i dag at setter de inn en offensiv med styrker som er trent i vest og som ikke kan samordne virksomhetene sine på grunn av ulik trening og utstyr, da risikerer landet fullstendig sammenbrudd etter at disse styrkene går i oppløsning.

En kan naturligvis la være å tro hva en opprømt Ritter her forteller, men at oppholdet i Russland har gitt han nye betraktninger og styrket det han tidligere har hevdet er det ikke tvil om.

Omtalen av videoen er publisert av Derimot.no.

Intervjuet er gjort av Clayton Morris i Redacted.

Forrige artikkelNorge skal gi milliard-støtte til ulønnsomme prosjekter
Neste artikkelErnæringsfysiolog Poleszynski: – Kjøtt og innmat gir alt vi trenger av næringsstoffer
Scott Ritter
Scott Ritter er en tidligere US Marine Corps etterretningsoffiser som tjenestegjorde i det tidligere Sovjetunionen med å implementere våpenkontrollavtaler, i Persiabukta under Operasjon Desert Storm og i Irak for å føre tilsyn med nedrustningen av masseødeleggelsesvåpen. Hans siste bok er Disarmament in the Time of Perestroika, utgitt av Clarity Press.