Indias Modi og Brasils Lula nekter å la seg dirigere av Zelensky

0

Ukrainas skuespiller/president har gjort forsøk på å få India og Brasil til å innføre sanksjoner mot Russland og støtte Ukraina. Disse forsøkene har slått fullstendig feil.

Indias statsminister Narendra Modi møtte Vladimir Zelensky under G7-møtet i Hiroshima, og der skal Modi ha gjort det helt klart at India ikke har noen som helst planer om å innføre sanksjoner mot Russland. Det eneste som opptar India i forbindelse med krigen i Ukraina, skal Modi ha sagt, er det humanitære spørsmålet, at så mange mennesker blir drept og skadet. Dersom Zelensky ønsker å få til en fredsavtale med Russland, kan India bidra til dette. Men alt annet er å kaste bort den indiske statsministerens og Indias tid.

Vi forholder oss her til det Alexander Mercouris gjengir i denne videoen:

Der framgår det også at Zelensky etter å ha mislykkes med Modi ganske enkelt avlyste det avtalte møtet med Brasils president Lula, noe som skal ha gjort Lula rasende.

Om vi ikke var flue på veggen i disse møtene, kan vi i alle fall se sluttresultatet. Både India og Brasil samhandler med Russland som aldri før, og noen som helst form for sanksjoner er det aldri tale om.

Det globale sør tar ikke lenger regi fra USA og Vesten. Det at USA ser ut til å tape stedfortrederkrigen mot Russland i Ukraina har fått land som lenge har latt seg underkue av Vesten til å reise nakken. Brasil og India er to av verdens viktigste land og de har ikke tenkt å la seg herse med at en liten skuespiller bare fordi han har iført seg militærgrønn t-skjorte og later som om han er øverstkommanderende for Ukrainas militære styrker.

Utviklinga i retning av en multipolar verden lar seg ikke stoppe. USAs hegemoni er brutt.

Forrige artikkelGuldvog har ødelagt notatene sine – fikk han føringer fra Kina?
Neste artikkelEn «akse av sju» for å supplere SCO