Alvorsord

0
Pål Steigan på Protestfestivalen i Kristiansand 10. september 2022.

Sjefredaktør Pål Steigan snakker om verdenssituasjonen og den politiske og økonomiske situasjonen. Norske regjeringer har gitt bort oljeformuen og gjort den norske krona til en søppelvaluta, sier han blant annet.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelHøstetid i naturen: Hva kan du plukke om våren?
Neste artikkelNår grooming blir mote
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).