Wuhans «mystiske sykdom» er Covids grunnleggende løgn

0

Kit Knightly, Off-Guardian.

Nylig, mens jeg undersøkte vår oppdaterte utgave av «40 fakta», kom jeg over denne artikkelen fra magasinet Time, en artikkel som jeg tilsynelatende hadde gått glipp av da den ble publisert første gang, og som på en eller annen måte hadde unnsluppet min oppmerksomhet i de påfølgende tre Covid-sentriske årene.

Artikkelen demonstrerer hvordan covid-fortellingen helt fra begynnelsen var en psy-op-konstruksjon som aldri ga noen iboende mening.

Den fokuserer på arbeidet til den kinesiske virologen Dr Zhang Yongzhen, og hvordan han og teamet hans (angivelig) isolerte Sars-Cov-2-viruset og sekvenserte dets genom. Artikkelen fremstiller Zhang som en helt hvis «tapperhet» varslet verden om en skummel ny trussel.

Det er selvfølgelig bare en historie – et stykke narrativfiksjon i stedet for journalistikk – men den avslører en nøkkelfasett av den pandemiske psy-op-utrullingen.

Den grunnleggende løgnen, arvesynden: Covids «mystiske» opprinnelse.

Hver psykologisk operasjon har én underliggende svakhet – en ujevn søm der den produserte løgnen tvinges sammen med den uunngåelige virkeligheten.

For 9/11 er dette enkel fysikk – asymmetrisk skade kan ikke forårsake symmetrisk kollaps. For JFK er det det påståtte antallet kuler som forårsaker et kjent antall sår, sammen med presidentens hode som går tilbake og til venstre.

Ofte er hovedinnsatsen i enhver medfølgende propaganda å distrahere fra disse uforsonlige ideene. Plasser en selektiv forvrengningslinse over visse hardkodede fysiske realiteter som tvinger folk til å stille spørsmål ved ting de vanligvis aldri ville stilt spørsmål ved.

Dette var egentlig ikke eksplosjoner – det bare hørtes sånn ut.

Hodet hans gikk egentlig ikke bakover – det så bare ut som det gjorde det.

… du skjønner poenget.

For «covid» kan denne brutte frakoblingen lokaliseres veldig spesifikt til Wuhan i desember 2019.

Den påståtte tidslinjen for «oppdagelsen» av Covid er ganske godt kjent, men her er en rask oppsummering:

  • I midten av desember 2019 ble fire personer innlagt på Wuhan sykehus med lungebetennelse. Ved slutten av måneden hadde tallet vokst til 27.
  • En ikke navngitt lege bestemmer at denne lungebetennelsen er «mystisk», og sender én prøve fra én pasient til Dr Zhang ved Shanghai Public Health Clinical Center for analyse.
  • Dr. Zhang tester denne enkeltprøven, fra bare én av 27 påståtte pasienter med lungebetennelse, finner umiddelbart et «nytt koronavirus», og bestemmer seg umiddelbart for at det må være årsaken til dette «mysteriet».

Det er mange problemer med denne historien, og faktisk også med tidslinjen for hendelser som raskt fulgte – fra sekvensering til modellering til utvikling av testanalyser.

Men det merkeligste av alt er spørsmålet den offisielle fortellingen aldri forsøker å svare på:

Hvorfor lette de overhodet?

Dét er bruddet med virkeligheten.

Hvorfor bestemte legen på det sykehuset plutselig at det var et mysterium som trengte en forklaring?

Hva var der for å markere de få pasientene som annerledes fra noen av de andre 450 millioner menneskene som får lungebetennelse hvert år?

Time-artikkelen hevder vagt at denne lungebetennelsen var «spesiell», andre samtidige publikasjoner kalte den «lungebetennelse-mysterium«. De forklarer aldri egentlig naturen til dette «mysteriet».

WHO kalte det lungebetennelse av «ukjent etiologi», mens CDC [Center for Disease Control and Prevention] sa at det var en «atypisk lungebetennelseslignende sykdom som ikke reagerer godt på standardbehandlinger». Men «standardbehandlingen» for lungebetennelse er antibiotika hvis man tror det er bakteriell, eller sengeleie og væsker hvis man tror det er viralt. De aller fleste blir bedre av seg selv i løpet av et par uker … akkurat som ved «Covid».

Noen artikler bemerket at den «mystiske lungebetennelsen» var symptomatisk unik, uten å gå i detaljer. Men vi vet nå at det ikke stemmer. «Covid» har aldri vært symptomatisk forskjellig fra de fleste vanlige luftveissykdommer.

WHO sa til og med i sin første pressemelding, 8. januar 2020:

Symptomene rapportert blant pasientene er felles for flere luftveissykdommer, og lungebetennelse er vanlig i vintersesongen;

Den setningen er helt sann … såkalt «covid-lungebetennelse» er bare – lungebetennelse.

Så hvorfor anså legene i Kina at det var verdt en ny titt?

Hvorfor trodde noen at denne helt normale lungebetennelsen måtte ha en unormal årsak?

Ingenting av dette gir mening. Ingenting av det har noen gang gitt mening.

Vi kan fortsette å lete etter svaret, fortsette å spørre «hvorfor trodde de at denne lungebetennelsen var annerledes?», og finne ingenting annet enn et virvar av vage påstander som ikke holder til noen form for analyse.

Det fantes ingen grunn for den legen til å tro at disse pasientene led av noe annet enn en normal, sesongbetont luftveisinfeksjon.

De påståtte handlingene hans er ikke de til en rasjonell, virkelig person, de er manusoppførselen til en skuespiller som trenger å utføre en bestemt funksjon av bare én grunn – så resten av filmen kan skje.

Vi er tilbake til den ene store løgnen, invitasjonen til å suspendere vantro og akseptere en selvmotsigelse, akkurat som 9/11 og JFK.

For «pandemi»-narrativet er det dette: «Covid kan se ut og føles og oppføre seg som influensa – men det er faktisk spesielt og annerledes.«

Det kommer alltid til å være standard-linjen når en bare skal finne på en ny sykdom.

Dessuten visste de tydeligvis alltid at dette ville være det svake stedet i historien deres, så de skyndte seg gjennom det. De trengte å raskt spore sin «nye sykdom» til eksistens slik at de oppdaget den, ga den navn, sekvenserte den, publiserte den og kunne teste for den … alt på mindre enn tre uker.

Det var raskt, «veldig, veldig raskt» erkjenner Zhang i Time. For raskt, egentlig. De ødela slutten, avslørte morderen før drapet i det hele tatt hadde skjedd.

Verden har beveget seg ganske raskt de siste tre årene, endret seg til å være nesten ugjenkjennelig, og hvis du vil forstå hvordan det hele startet må du reise tilbake i tid. Tidligere vaksiner og ventilatorer. Tidligere pass og PCR-tester. Forbi Pfizer og Fauci og flate kurver … tilbake til begynnelsen.

Helt tilbake til Wuhan, Kina, desember 2019. Der, blir vi fortalt, en lege så fire tilfeller av stereotyp lungebetennelse og kalte det «mystisk», og en virolog begynte å lete etter noe han ikke hadde noen grunn til å tro eksisterte, og fant det tilfeldigvis.


Denne artikkelen er en del av Off-Guardians «Covid – Three Years On«-serie.

Wuhan’s “Mystery Illness” is Covid’s Foundational Lie

Oversatt til norsk for steigan.no av Kari Angelique Jaquesson.

Forrige artikkelI Irans fotspor: Saudi-Arabia blir med i SCO
Neste artikkelKennedys hemmelige sicilianske operasjon
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.