Største sensasjon i nyhetsdøgnet, norske medier behandler den som en ikke-sak

0

Avsløringa av at USA og Norge sto bak bombinga av NORD Stream rørledningene til Tyskland og at operasjonen ble gjennomført av norske marinejegere er utvilsomt den største internasjonale situasjonen i dette nyhetsdøgnet. Avisa The Times i Storbritannia har avsløringa til den renommerte gravejournalisten Seymour Hersh som en stor sak.

Men i norske medier er det musestille.
Det er en ikke-sak.

Her er NRKs forside 04.29 den 9. februar:

Her er VG

Her er Aftenposten:

Norge og USA er tatt med buksene nede i en terrorhandling mot «våre allierte» og norske medier er tause som graven. Det er kollektivt sjølmord.

Dette er intet mindre en en skandale for norsk presse og norske journalister. Det passer aldeles ypperlig at redaktør Pål Steigan er invitert til å snakke på Journalistlagets konferanse på Hell i helga under tittelen Vi løper i flokk.

Timinga kunne ikke ha vært bedre.

Forrige artikkelHvordan USA og Norge sprengte Nord Stream rørledningene
Neste artikkelJordskjelv i Syria og Tyrkia