Dr. Peter McCullough: «Vaksinen» har hatt en motsatt effekt – den gjør de vaksinerte sykere

0
Peter McCullough, MD, MPH speaks at the 78th Annual Meeting of AAPS on October 2, 2021.

De såkalte vaksinene mot covid-19 har sporet av og gir i stedet en motsatt effekt. De gjør smitten alvorligere. Det er den amerikanske legen Peter McCullough sier dette. Tvert imot er det de uvaksinerte som gjør det bra, ifølge kardiologen.

Hvordan har det seg at opptil 97 prosent av de som dør med covid i Sverige er «vaksinert»? Selv de som blir smittet og havner på intensivavdeling er omtrent 90 prosent vaksinert. Og det er omtrent slik det har sett ut i statistikken lenge.

I uke 3 2023 ble det registrert 13 IVA-(intensivavdeling) tilfeller i Sverige, 12 var vaksinert. I samme uke var det 126 covid-dødsfall, hvorav 112 var vaksinert. Totalt ble det registrert 1.951 covid-tilfeller i Sverige i uke 3 i år. 1.751 av dem ble vaksinert. Verdensledende kardiolog Peter McCullough kan ha svaret. Han hevder at «vaksinen» gjør smitten alvorligere.

– Vi har kommet i en situasjon hvor dette nærmest ser ut til å være en statlig operasjon mot egen befolkning i alle land – samtidig. Og på makronivå ser du at landene som tillot leger og andre å være uavhengige – de ble ikke med på denne vaksineagendaen – og de kommer ut av dette på en meget bra måte, som Haiti og Elfenbenskysten. En analyse viser at Afrika klarte dette svært bra. Der er covid stort sett over. Hvorfor? Fordi de ikke tok «vaksinen».

Så viser McCullough til en annen analyse. «Covid-vaksinen» forårsaker flere tilfeller av covid-19, og øker dødeligheten av covid. Hvordan kan det være slik? «Vaksinen» feil-dirigerer immunsystemet, slik at det ikke kan håndtere en ny variant av sars-cov-2. I stedet får det et vanskeligere forløp. Viruset sprer seg lettere. «Vaksinen» har altså en motsatt effekt.

Så vi har kommet i en situasjon der jo flere vaksiner befolkningen i et land tar, desto verre lider de. På noen sykehus i Australia er 99 prosent, om ikke 100 prosent, av australiere med covid-19 på sykehus «fullvaksinerte». 10 prosent av folk i Australia har ikke tatt vaksinen. Så det er de uvaksinerte i Australia som ser ut å ha klart seg bra. Det er forbløffende at vaksinene har hatt en så motsatt effekt som de har, påpeker Dr. Peter McCullough.

Les også:

Professor: ”Vaccinet” det största fiaskot någonsin – måste stoppas ”omedelbart”
Malone: Vaccineringen byggde på ”tro och hopp” – inte vetskap


Fra Swebbtv, publisert 1. februar 2023.
Oversatt fra svensk av Northern Light.

Forrige artikkelHamar kommune er frifunnet i arbeidsrettssaka mot sykepleier Iris Frohe
Neste artikkelNorsk industri trenger ikke vindkraft
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.