Ekspertgruppe bekrefter at det er «covid-vaksiner» og ikke infeksjoner som er årsaken til myokarditt

0

Av Ramon Tomey, Natural News.

En gruppe med blant andre hjertespesialister bekreftet nylig at det er «covid-vaksiner», og ikke infeksjon forårsaket av patogenet, som er ansvarlig for myokarditt eller betennelse i hjertemuskelen.

Health Advisory & Recovery Team (HART) basert i Storbritannia sa «det er injeksjonene, ikke infeksjon, som forårsaker myokarditt». De kom til denne konklusjonen ved å analysere bevis fra forskjellige kilder, inkludert to kilder til britiske data som «ser merkelige ut og ser ut til å motsi hverandre».

Gruppen sendte Freedom of Information- (FOI) (offentlighetslov) forespørsler til Great Western Hospitals NHS Foundation Trust, og Oxford University Hospitals NHS Foundation Trust, og fant at det var en markant økning i tilfeller av myokarditt og perikarditt (hjerteslimhinnebetennelse) siden «covid-vaksineringen» startet.

Ifølge tall fra begge sykehusforetakene, var det bare 170 tilfeller av hjertebetennelse i 2019 og 167 tilfeller i 2020. Det totale antallet tilfeller av perikarditt og myokarditt økte til 210 i 2021. Denne trenden fortsatte i 2022, med totalt 167 tilfeller registrert fra og med 27 november 2022.

En annen FOI-forespørsel sendt til Clalit Health Services i Israel, avslørte en økning i antall tilfeller av hjertebetennelse fra første kvartal 2021. I løpet av fjerde kvartal 2020 registrerte sykehuset kun 9 tilfeller av myokarditt og 17 tilfeller av perikarditt. Året etter var det imidlertid en økning, for 1 kvartal 2021 var det 19 tilfeller av myokarditt og 27 tilfeller av perikarditt. Denne trenden fortsatte gjennom hele året, og toppet seg i tredje kvartal 2021 med 31 tilfeller av hjerteslimhinne- og hjertemuskelbetennelse.

«Gitt den bemerkelsesverdige økningen i hjertedødsfall som er sett nylig, må det undersøkes muligheten for at hjerteskade etter disse injeksjonene, har ført til arrdannelse i hjertene – og forårsaker plutselige hjertedødsfall» – påpekte HART.

Relatert – Studie: Tenåringsgutter seks ganger mer sannsynlig å lide av hjerteproblemer forårsaket av koronavirusvaksine, enn å bli innlagt på sykehus av covid.

Hjertebetennelse er bare «toppen av isfjellet»

«Myokarditt og perikarditt er forårsaket av betennelse i hjertet og lagene av vev som omgir det. Det er ikke kjent hvor mye av dette som oppstår etter «covid-vaksinering», enten på grunn av at feilstyring av immunsystemet får det til å angripe hjertet, eller på grunn av at celler blir ødelagt fordi de har blitt skadet eller produserer piggproteiner,» fortsatte HART.

«Problemet er at cellene i hjertet ikke kan erstattes. Det som er verre er at når cellene blir drept, etterlater de seg et arr – noe som betyr at de elektriske kretsene i hjertet kan kortslutte, og forårsake en plutselig hjertestans i fremtiden.»

Gruppen konkluderte med at «til tross for forsøk på forklare myokarditt med infeksjon, så har det klart økt i forekomst først etter at «covid-vaksineringen» startet. Andre bevis tyder på at forekomsten av infeksjon ser ut til å være høyere hos de «covid-vaksinerte» enn de uvaksinerte.»

«Som alltid med covid, har ikke disse tallene blitt offentliggjort. I mellomtiden samler det seg opp bare mer og mer data om hjerteskader som kan føre til langsiktige negative følger».

Fra videoen. Link nedenfor

Se en kort video hvor kardiolog Dr. Peter McCullough forklarer hvorfor vaksineindusert myokarditt er verre enn den som forårsakes av COVID-19-sykdommen.

https://www.brighteon.com/7333034d-671c-413c-bfef-8b59d15929f4

Se også: Vaccine Damage News


Fra Natural News, publisert 24 januar 2023.
Oversatt fra engelsk av Northern Light for Derimot.no.

Forrige artikkelÅpent brev til Rødts stortingsrepresentant
Neste artikkelDSA og Hdir til FHI: – Skaff oss et grunnlag som forsvarer grenseverdiene!
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.