‘Døde plutselig’? Mer enn 1 av 4 i USA tror noen de kjente døde av covid-19-vaksiner

0

Nesten halvparten av amerikanerne tror COVID-19-vaksiner kan være skyld i mange uforklarlige dødsfall, og mer enn en fjerdedel sier at noen de kjenner kan være blant ofrene.

Den siste nasjonale telefon- og nettundersøkelsen fra Rasmussen Reports viser at (49 %) av amerikanske voksne mener det er sannsynlig at bivirkninger av covid-19-vaksiner har forårsaket et betydelig antall uforklarlige dødsfall, inkludert 28 % som tror det er svært sannsynlig.

Tjueåtte prosent (28 %) av de voksne sier at de personlig kjenner noen hvis død de tror kan ha vært forårsaket av bivirkninger av covid-19-vaksiner, mens 61 % ikke gjør det og ytterligere 10 % er usikre.

Dokumentaren Died Suddenly har blitt kritisert for å fremme «avviste» anti-vaksinekonspirasjonsteorier, men har blitt sett av rundt 15 millioner mennesker.

Førtiåtte prosent (48%) av amerikanerne mener det er legitime grunner til å være bekymret for sikkerheten til COVID-19-vaksiner, mens 37% tror folk som bekymrer seg for vaksinesikkerhet sprer konspirasjonsteorier. Ytterligere 15 % er ikke sikre.

Forrige artikkelSaudi-ledet koalisjon drepte og skadet over 3000 jemenitter i 2022
Neste artikkelPill råtten modellering