Myten om den ukrainske folkehæren er ødelagt

0

Ukrainas hær en den største, mest kamptrente og best utstyrte i Europa vest for Russland. Den er skapt av NATO med det formålet å ødelegge Russland. Det kan gå akkurat motsatt.

I denne nettavisa har vi både dokumentert og advart mot krigen i Ukraina, både fordi den har en ødeleggende virkning på Ukraina og fordi den bringer oss mange hakk nærmere en atomkrig. Krenkelsene av folkeretten startet ikke 24. februar i år, men med det illegal, USA-styre kuppet i landet 22. februar 2014. Pogromene mot de russisktalende anført av nazister av Hitler-typen gjorde at folket i Donbass gjorde opprør og etablerte sine to «folkerepublikker». I den første delen av denne krigen gikk den ukrainske hæren på store nederlag og undertegnet Minsk-avtalen som skulle sikre Ukrainas integritet og innbyggerne i Donbass fred.

Slik gikk det som kjent ikke. NATO startet i 2015 med å gjøre den ukrainske hæren om til en av NATOs aller sterkeste militære styrker.

Det var den hæren som var klar til den kommende europeiske storkrigen, som vi nå er inne i.

På venstresida og blant annet i Rødt er det trukket sammenlikninger mellom denne krigen og frigjøringskrigen i Vietnam.

Ingenting kan være mer feilaktig. Det er så langt fra virkeligheten som det kan være.

Ukrainas hær er ikke lenger hva den var i 2015. Den hæren som kjemper og dør i Ukraina nå er konstruert, trent, finansiert, bygd opp og utstyrt av USA/NATO. Det er antakelig NATOs nest største hær, større enn den tyrkiske.

Hæren USA/NATO bygde i Ukraina, ved begynnelsen av 2022, hadde vokst opp til å bli den største og best bevæpnede landstyrken i Europa. Med nesten alle målinger var den kraftigere enn de kombinerte hærene til Tyskland, Frankrike og Italia.

Denne tabellen er tatt ut fra Military Strength Comparisons for 2022:

European Land Forces – 2022

Den ukrainske militærmakta ble spesialbygd for å tjene det amerikanske imperiets interesser i dets lenge etablerte mål om å lamme Russland og forhindre at det noen gang igjen kunne ha global innflytelse; for å gjennomføre den endelige oppdelinga av landet og redusere det til et svakt fragment av dets tidligere status og ære.

Denne hæren kan med rimelig god grunn kalles Mother of All Proxy Armies, og det er den hæren Russland ødelegger systematisk og grundig i Ukraina.

Hvis Russland skulle lykkes med dette, er det ikke bare Ukraina som er slått militært, men først og fremst det samlede NATO.

Forrige artikkelDen nye middelklassen
Neste artikkelJapansk professor i medisin: – Milliarder av liv kan være i fare på grunn av vaksinen
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.