Er krigen i Ukraina på vei inn i sin avgjørende fase?

0

Samtale mellom Michael Vlahos og oberst Douglas MacGregor i biblioteket til Army-Navy Club, Washington, D.C.

Douglas MacGregor er en dekorert krigsveteran, forfatter av fem bøker, med en doktorgrad og erfaring som forsvars- og utenrikspolitisk konsulent. Han fikk oppdrag i den vanlige hæren i 1976 etter 1 år ved VMI og 4 år på West Point. I 2004 trakk Macgregor seg med rang som oberst. I 2020 utnevnte presidenten Macgregor til å tjene som seniorrådgiver for forsvarsministeren, en stilling han hadde til president Trump forlot vervet. Han har en MA i sammenlignende politikk og en doktorgrad i internasjonale relasjoner fra University of Virginia.

Biografien til Douglas MacGregor ligger her.

Michael Vlahos er seniorstipendiat ved Institute for Peace and Diplomacy. Kompetanse: Nasjonal sikkerhet, militærhistorie og strategi. Michael Vlahos er forfatter av boka Fighting Identity: Sacred War and World Change. Over flere tiår har han undervist i krig og strategi ved Johns Hopkins University, Naval War College og Centro de Estudios Superiores Navales (CDMX) og han er ukentlig bidragsyter til The John Batchelor Show. Følg ham på Twitter @Michalis_Vlahos, og på bloggen hans, anewcivilwar.com

Forrige artikkelNortura ute med et nytt tilbud – «Min bonde»
Neste artikkelKina: En viktig del av den nye verdensordningen