Keiseren og hans klær

0
Illustrasjon: Shutterstock

Erlend Efskind.

Vaksineringsplanen til Globalistene og myndighetene fortsetter med uforminsket styrke. Akkurat som jødenes rettigheter gradvis ble fratatt dem under 2. verdenskrig, blir vi behandlet som ikke kjøper deres løgner.

Under covid-19-pandemien opplevde vi gang på gang hvordan grenser ble flyttet, og ikke minst hvor raskt folk aksepterte det. Det som var utenkelig bare noen uker tilbake, var plutselig blitt en selvfølge. Som det å bruke munnbind. I den tro at befolkningen sto overfor et livsfarlig allmennfarlig virus og at munnbindet hjalp mot spredning av dette. Ingen av delene viste seg riktig.

Som det sies i starten av opptaket fra EU-parlamentet i linken her, så har Pfizer nylig kommet med innrømmelser om at mRNA-vaksinen verken hjelper mot egen sykdom eller videresmitte. Noe vi skeptikere for øvrig lenge har visst om.

Når man i tillegg vet at den eksperimentelle mRNA-vaksinens (les: genterapi) innhold hemmeligholdes med myndighetenes velsignelse og at dødsfall og antallet alvorlige bivirkningene skyter i været, så fremstår det hele i et heller grotesk lys.

Man skulle med dette kanskje tro at det stoppet der. Enhver fornuft tilsier det. Men langt derifra. Globalistene, inkludert World Economic Forum, har mer langsiktige planer om verdensherredømme – der ingen skal eie noe, utenom noen veldig få, som vil eie alt. Dem.

Ikke bare vil myndighetene fortsette med vaksineringen, men de vil øke trykket mot oss som ennå ikke er blitt «merket» – oss ikkevaksinerte. Eller “hard to reach population groups”, som vi kalles i EU-kommisjonens Action Plan. Det minnes i denne sammenheng om smittevernloven § 3-8 annet og tredje ledd, som hjemler vaksineplikt og isolering av ikkevaksinerte.

Det fremgår videre av ovennevnte Action Plan at vi som er merket vaksinenølere (ikkevaksinerte), anser som anti vestlig og anti EU. Dette er den samme retorikken myndighetene har spilt på under hele pandemien: enten deltar du i dugnaden eller så er du en egoist.

Saken er at folk begynner å våkne opp rundt omkring av alt dette mølet. Det heter seg at jorden har nok ressurser til alles behov, men ikke til alles grådighet. Det er denne grådighetskulturen og mekanismene som styrer den som har blitt avslørt under covid-19-pandemien. Befolkningen er i ferd med å våkne opp og se hvilken illusjon de har levd under. Keiseren har ingen klær, og makten vet det.

Historien viser at det store opprøret har kommet fra en mindre gruppe. Vi er i den tiden av historien nå som vil avsløre og sprenge eldgamle maktstrukturer. Hvor det ut av asken vil vokse frem noe blendende og vakkert nytt – et samfunn bygget på FRIE MENNESKER!

Vi kjemper videre, vi hjertesoldater.


Denne artikkelen ble publisert på Facebook-profilen til Erlend Efskind. Gjengitt her med forfatterens velvillige tillatelse.

Forrige artikkelRussland, Ukraina og forebygging av kjernefysisk holocaust med Jeffrey Sachs
Neste artikkelØkt dødelighet, økt smitte, hvor er media?