Hundrevis av helsearbeidere som fikk sparken for å nekte covid-stikk fikk flere millioner dollar i erstatning

0

Det er historisk: Noen ganger lønner seg utholdenhet med en rettferdig sak, som ble sett av de mer enn 500 nåværende og tidligere helsepersonell som nettopp vant en rettssak – den første i sitt slag! – mot NorthShore University HealthSystem, som angivelig sparket eller truet med å sparke dem på grunn av deres «uvaksinerte» status. Dette skriver Natural News.

I følge den kristne organisasjonen Liberty Counsel inkluderte det «historiske» oppgjøret en utbetaling på 10,3 millioner dollar til de berørte arbeiderne, som av domstolene ble ansett for å ha blitt ulovlig diskriminert da de ble nektet religiøse unntak fra «obligatorisk» covid-19-vaksinasjon.

500 Fired Health Care Workers Win Historic Multi-Million Dollar Settlement in COVID Mandate ‘Wake-up Call’

Den føderale Northern District Court of Illinois inngikk forliket 28. juli 2022, og det må nå godkjennes av domstolen. (Relatert: Covid-injeksjoner kan utløse prionsykdommer som Creutzfeldt-Jakob sykdom som er uhelbredelige.)

«Vi er veldig fornøyde med det historiske forliket på 10 millioner dollar som ble oppnådd i vårt gruppesøksmål mot NorthShore University HealthSystem,» kunngjorde Liberty Counsel, visepresident for juridiske anliggender og sjefsadvokat Horatio G. Mihet.

«Den drastiske endringen i politikken og den betydelige økonomiske lettelsen som kreves av forliket, vil gi en sterk grad av rettferdighet til NorthShores ansatte som på en ulovlig måte ble tvunget til å velge mellom sin samvittighet og jobbene sine.»

Forrige artikkelBåde Zelenskij og Porosjenko erkjente at de kom til makta ulovlig
Neste artikkelHvordan et missil i Kabul kobles til en speaker i Taipei