USA: Over 70% har hoppet av vaksineprogrammet for covid

0

De fleste amerikanere vil ikke ha disse COVID-skuddene. En analyse av tallene

Av Dr. Meryl Nass

New York Times gir daglige oppdateringer fra CDC om antall vaksinerte. Selv om ingenting som kommer ut av CDCs munn nødvendigvis er pålitelig, presenterer jeg de offisielle tallene nedenfor. Men det er absolutt mulig at antallet uvaksinerte eller delvis vaksinerte er enda høyere enn det som presenteres her.

Vær nøye med tallene.

257,6 millioner (av totalt 334 millioner amerikanere) har fått minst én dose vaksine. Det er 77 % av landets befolkning. Hvis du fjerner 0 til 4-åringene, er det 82 % av de etter alder kvalifiserte for vaksine. Det virker som de aller fleste amerikanere gikk med på vaksineprogrammet.

Men ikke lenge

Overraskende 15 % av de først vaksinerte (og 11 % av alle amerikanere) gikk aldri tilbake for å få sitt andre skudd. Det er enormt. Det er ingen annen vaksine der en så høy prosentandel ikke klarer å fullføre en 2-dose-serie. Så hvis du legger sammen de 18 % som nektet ethvert skudd og de 11 % (av alle amerikanere) som nektet å fullføre den første serien, er du oppe i 29 % vaksinenektere og tidligere vaksinerte som ikke ble «fullvaksinert», som refererer til to skudd, for å bruke CDCs terminologi.

Centers for Disease Control and Prevention sa fredag at rundt 257,6 millioner mennesker hadde mottatt minst én dose av en Covid-19-vaksine, inkludert rundt 219,6 millioner mennesker som hadde blitt fullvaksinert av Johnson & Johnsonsengangsvaksine eller av to-doseseriene laget av Pfizer-BioNTech og Moderna.

CDC rapporterte også at omtrent 100,5 millioner fullvaksinerte mennesker har fått en ekstra vaksinedose eller en boosterdose, det høyeste nivået av beskyttelse mot viruset.

Hvorfor bruker CDC begrepet «omtrent» når det har oversikt over hver eneste amerikaner som har blitt vaksinert?

La oss nå se på hvor mange amerikanere som gikk med på boosterdosen. Bare 100,5 millioner amerikanere har tatt den første boosteren, eller 30% av amerikanerne, ifølge NYT.   Men hvis en ser på NYT-grafen over prosent boostede etter fylke, ser en at det i mange fylker er færre enn 15 % av befolkningen som har tatt booster-dose nummer 1. Hvorfor brukte ikke NYT tilleggsfarger for fylker der over 35 % eller over 40 % har blitt boostet? Fins det ingen? I så fall kan det totale tallet på boostede i USA være mindre enn 30 %.

Men la oss anta at tallene til CDC og NYT er korrekte, og bruke 30 % eller 100,5 millioner mennesker som vårt booster-tall.

Hvor mange personer tok de to første skuddene (eller ett hvis de fikk J- og J-skuddet) og nektet boosteren?  36 % av amerikanerne (219,6 M-100,5 M / 334 M mennesker) tok den første serien og nektet boosteren. Legg 36 % til 18 % som nektet alle, og legg til 11 % som nektet det andre skuddet, og nå har du 65 % av landet som sa «Ikke mer!»

Ta med 5,6% av amerikanere under 5 år som ikke er kvalifisert for vaksinen (det er ikke autorisert nødbruk for dem), og du finner ut at 70% av oss ikke er «oppdatert» ifølge CDC.

Det ser ut som om amerikanere ikke er så dumme likevel . Til tross for to år med kontinuerlig propaganda, og ’den historiske lanseringen’ av trusler om å miste jobb og utdanning hvis de ikke vaksineres, sier amerikanerne «nok». De har sluttet å stå i kø ved vaksineklinikker; mange av disse er nå stengt.

Hvorfor skulle de gjøre det?

Det ser ut til at de har tilgang til alternative medier.

De har sett folk bli skadet eller dø etter å ha mottatt skuddene.

De har nok sunn fornuft til å vite at det ikke er riktig å få en injeksjon med få måneders mellomrom.

Informasjon som kommer fra Storbritannia og andre steder om at vaksinasjon ikke forhindret dødsfall eller sykehusinnleggelser, for ikke å nevne tilfeller og spredning, har kommet ut via jungeltelegrafen. Folk klarte å skille sannheten fra falske nyheter.

Informasjon om at vaksinasjon med covid-vaksinene ser ut til å svekke evnen til å etablere en bred immunrespons mot covid, kan ikke undertrykkes evig.

De originale dataene fra Modernas kliniske tester, som burde ha vært tilgjengelige for reguleringsorganer i det minste siden Moderna-pakken ble presentert for lisensiering, avslører at mens 93 % i den uvaksinerte kontrollgruppen produserte SARS-CoV-2 anti-nukleokapsid-antistoffet [IgG, mrk.] etter infeksjon, var det bare 40 % av de vaksinerte som produserte dette antistoffet i påvisbare nivåer etter infeksjon. De klarte ikke å oppnå den forventede immunresponsen. Det er mulig eller sannsynlig at jo flere doser av disse vaksinene du får, desto mindre bred immunitet vil du utvikle, selv etter å ha blitt smittet.

Uansett har amerikanere våknet opp av dvalen. I følge American Academy of Pediatrics har bare 35 % av 5 til 11 åringer mottatt en COVID-vaksine, og bare 28 % har mottatt begge dosene. 20 prosent av de vaksinerte 5-11-åringene ble aldri bragt tilbake for det andre skuddet. Sier ikke det deg noe?

I følge CDC har 75 % av amerikanske barn allerede hatt COVID. Og det er bare svært sjelden en alvorlig sykdom for barn, til tross for CDCs desperate spinn . Så ideen om å massevaksinere små barn er usigelig grusom.

Nå må de 65 % av oss som er våkne redde førskolebarna fra disse djevelske skuddene. FDA har satt av flere dager i juni til rådgivende komitémøter om sprøyter for småbarn og babyer, og en boosterdose for 5-11 åringer. Vi  stoppe blodbadet før vaksinene blir godkjent for de minste amerikanerne.

Vi må også redde de uvåkne foreldrene fra seg selv, i tilfelle vaksinene blir godkjent. 

Den opprinnelige kilden til denne artikkelen er Meryls COVID-nyhetsbrev, 3. mai, 2022

Copyright © Dr. Meryl Nass , Meryls COVID-nyhetsbrev , 2022

Oversatt og bearbeidet av Monica Sortland for Derimot.no.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.