Pfizers egne dokumenter gir et rystende bilde: 1200 dødsfall på 90 dager og genetiske skader

0
Shutterstock

Ei stor gruppe leger og forskere som kaller seg Public Health and Medical Professionals for Transparency (PHMPT) har saksøkt amerikanske Food and Drug Administration (FDA) for å få frigjort hemmeligstemplede dokumenter fra den farmasøytiske giganten Pfizer. FDA hadde opprinnelig bestemt at disse dokumentene skulle holdes hemmelig i 75 år, men de tapte i en domstol i Texas og måtte begynne å publisere dokumentene.

PHMPT har lagt ut alle disse dokumentene her, og den største bunken ble lagt ut 1. mars 2022.

Et av de mest rystende av disse dokumentene er dette: 5.3.6 CUMULATIVE ANALYSIS OF POST-AUTHORIZATION ADVERSE EVENT REPORTS OF PF-07302048 (BNT162B2)

Dette er ikke noen fullstendig oversikt over de dødsfallene og skadene som Pfizers «vaksine» har ført til. Det er de skadene som Pfizer sjøl hadde registrert i en kort periode.

På side 30 begynner lista over ADVERSE EVENTS OF SPECIAL INTEREST og den pågår over ni tettpakkede sider! slik:

Aller øverst på lista står: 1p36 deletion syndrome. Hva er det?

Wikipedia skriver:

1p36 deletion syndrome is a congenital genetic disorder characterized by moderate to severe intellectual disability, delayed growth, hypotonia, seizures, limited speech ability, malformations, hearing and vision impairment, and distinct facial features. The symptoms may vary, depending on the exact location of the chromosomal deletion.[1]

The condition is caused by a genetic deletion (loss of a segment of DNA) on the outermost band on the short arm (p) of chromosome 1. It is one of the most common deletion syndromes.

Pfizer har altså sjøl registrert at «vaksinen» deres kan føre til endringer av arvstoffet på en slik måte at offeret får lammelser, misdannelser, nedsatte intellektuelle evner, skader på hørsel og syn!

Og dette giftstoffet vil politiske myndigheter tvinge alle mennesker til å få sprøytet inn i kroppen, også barn og unge, og det med de mest totalitære virkemidler som vaksinetvang og utestengelse fra samfunnet av dem som nekter å la seg injisere.

Les også om Thalidomid-skandalen der selskapet Chemie Grünenthal med røtter i nazi-Tyskland solgte medisinen Contergan. Det førte til misdannelser og meget alvorlige skader på mer enn 10.000 nyfødte. Det ble kalt «den største menneskeskapte medisinske skandalen noen gang». Det spørs om ikke Pfizer vil slå den rekorden nå.

Men Pfizer kan jo prise seg lykkelige over krigen i Ukraina som driver slike nyheter vekk fra førstesidene (hvis de da noensinne hadde kommet dit uansett). Manipulerte mennesker som i to år har lest dødstall fra hele verden med lupe, er blitt så disiplinerte at de neppe vil registrere det.

I den første bunken med dokumenter som FDA måtte frigjøre kom det fram at Pfizer hadde registrert 1200 vaksinedødfall på 90 dager.

Chris Martenson, PeakProsperity, skriver:

Innenfor det første 90-dagers vinduet ble over 1200 dødsfall rapportert, med et betydelig antall som skjer innen de første 24 timene etter vaksinasjon. Vi kan ikke si det sikkert fordi rapporten mangler kritiske detaljer som vil tillate oss å justere de spesifikke dødsfallene med den rapporterte observasjonen om at median forløpt tid mellom vaksinasjon og bivirkningen var «<24 timer» for mange typer AE.

De politikerne og legene som tvinger befolkninga til å ta dette giftstoffet er medansvarlige i en forbrytelse, og vil når som helst kunne bli stilt for retten og bli dømt for det, for den saks skyld om ti år, og særlig nå som de må vite det.

Forrige artikkelBakgrunnen: Vesten samarbeidet med nazister for å gjennomføre kuppet i Ukraina i 2014
Neste artikkelBakgrunnen for krigen i Ukraina