Fullvaksinerte utgjør det store flertallet av covid-sjuke og døde i Storbritannia

0
Shutterstock

Data fra Storbritannia viser at dødsfall av covid-19 blant uvaksinerte har falt, mens covid-19-dødsfall fra landets vaksinerte befolkning fortsetter å øke. Dette skriver NaturalNews.

Denne påstanden bekreftes av en rapport fra  UK Health Security Agency (UKHSA), et myndighetsorgan mindre enn ett år gammelt som ble dannet for å være den britiske regjeringas helsevernbyrå.

Som en del av sine oppgaver publiserte UKHSA regelmessig covid-19 vaksinerapporter. Disse rapportene inneholder data om covid-19-relaterte tilfeller, sykehusinnleggelser og dødsfall. Rapportene grupperer også informasjonen basert på vaksinasjonsstatusen til pasienten eller den avdøde.

En av byråets siste rapporter, publisert 3. mars, beviser at de fullvaksinerte og de som har fått boosterdoser av vaksinen utgjør det store flertallet av covid-19-tilfellene i Storbritannia.

«[Rapporten] utgjør absolutt ingen god reklame for Pfizer og den påståtte effekten av covid-19-injeksjonen,» skrev  Daily Expose  i en artikkel som dekker den siste UKHSA-rapporten.

Storbritannia har en økning i covid-19-tilfeller. 6. mars bekreftet regjeringen 71 259 nye COVID-19-tilfeller, det høyeste antallet nye tilfeller på over en måned og opp med 56 prosent fra forrige uke.

Regjeringa registrerte også 1406 nye covid-relaterte innleggelser på sykehus den dagen, opp med en tredjedel fra forrige uke, og det er den sjuende dagen på rad hvor covid-19 sykehusinnleggelser har økt uke for uke.

Syttini prosent av den britiske befolkningen har mottatt minst én dose av vaksinen . Syttitre prosent er fullvaksinert og 57 prosent er fullvaksinert og boostet.

Barn blir sannsynligvis smittet av fullvaksinerte foreldre

UKHSAs rapport fra 3. mars dekker tilfeller, sjukehusinnleggelser og dødsfall etter vaksinasjonsstatus i England mellom 31. januar og 27. februar.

Den viser at av de nesten 1,1 millioner tilfellene av covid-19 som ble rapportert i England i løpet av denne perioden, ble 846.616 – eller 77 prosent av alle tilfellene – vaksinert og bare 244.313 var uvaksinert.

Av de vaksinerte tilfellene var 67.669 delvis vaksinert, 162.998 ble fullt vaksinert og hele 615.949 ble fullt vaksinert og boostet.

Dataene viser også at mer enn halvparten av de uvaksinerte covid-19-tilfellene – 169.482 – er under 18 år. Dette betyr at barn mest sannsynlig blir smittet med covid-19 gjennom sine fullt eller trippelvaksinerte foreldre, andre kjære eller muligens til og med lærerne sine. 

Forrige artikkelTysk transportbransje: – Vi står overfor den største forsyningskrisa siden andre verdenskrig
Neste artikkelMålet er å opprette det globale, digitale ID-fengselet