Klaus Schwab: – Vi infiltrerer regjeringer over hele verden

0

Både kronprins Haakon og kronprinsesse Mette Marit er med, og før dem har blant annet Angela Merkel, Sarkozy, Barroso, Tony Blair, Gordon Brown, Eivind Reiten, Mona Sahlin og og Viktor Órban vært med. Hvor? Jo, i Young Global Leaders (YGL), som best kan beskrives som milliardærklassens oppdrettsanlegg. Det er et forum som er opprettet under World Economic Forum (WEF).

Hvert år plukker de ut ledere under 40 til å være med i forumet og året etter blir de fleste av dem med i det som kalles YGL Alumni CommunityDermed opprettholder de kontakten seg i mellom og blir knyttet sammen med tidligere kull av oppdrettsledere.

Blant de YGL Alumni som har begynt å gjøre seg gjeldende er nå Frankrikes president Emmanuel Macron, New Zealands statsminister Jacinda Ardern, (hun som vil dele landet i to klasser) den yngste finske statsministeren noen gang Sanna Marin, Tysklands helseminister under COVID-lockdowns Jens Spahn, de grønnes leder i Tyskland Annalena Baerbock, og mange flere.

I 2005 var blant annet følgende med i årskullet: Niall FergusonChrystia Freeland, knallhard globalistpolitiker i Canada, les: Hvordan Chrystia Freeland organiserte Donald Trumps kupp i VenezuelaLarry Page medgrunnlegger i Google. Dette året ble Haakon Magnus med. Det samme gjorde krigshauken Samantha Power og Nathaniel Rothschild eneste sønn og arving til Jacob RothschildMabel van Oranje er en nederlandsk djupstatsfikser med en utrolig CV.

Og sånn kan vi fortsette.

De er her alle sammen, fra Jeff Bezos, Leonardo DiCaprio, Samantha Power, Larry Page, Nathaniel Rothschild til Kjell Inge Røkke og Espen Barth Eide.

Og hvis man ikke synes det er nok, kan man se og høre på hvordan «vi», det vil si World Economic Forum «penetrerer» regjeringer over hele verden. I dette klippet fra 2017 framhever han spesielt Justin Trudeau og «mer enn halvparten av hans regjering» og Frankrikes president Emmanuel Macron:

YouTube player

World Economic Forum har lagd kunstig ungdomsbevegelse

World Economic Forum mangler ikke penger, så for dem er det den letteste sak av verden å lage sin egen «ungdomsbevegelse» som skal være propagandister for milliardærenes Great Reset. «Bevegelsen» deres kalles Global Shapers Community. Og den har allerede skaffet seg en «Oslo Hub».

Oslo Hub skriver om seg sjøl at de er «exceptionally talented and diverse», eller sjølgode og pretensiøse, som det også heter.

Oslo Hub, exceptionally talented, men ikke så mye som minner om Oslo.

På nettsidene til World Economic Forum (WEF) kan man lese hva de ekstremt talentfulle skal drive med, og ikke overraskende er det akkurat det samme som milliardærklubben allerede holder på med.

Forrige artikkelCDC: Naturlig immunitet seks ganger sterkere beskyttelse enn vaksinene under «deltabølgen»
Neste artikkelVindkraft, en farlig narre-teknologi?