Kuppet mot verdens befolkning ble forberedt i Davos i 2017, og Erna Solberg var med

0

Vi og mange andre har spurt mange ganger om hvor den totale omlegginga av verdens epidemipolitikk kom fra. Forsker og lege Charlotte Haug har pekt på at det som skjedde 12. mars 2020 var en 180-graders omlegging av de internasjonale protokollene for epidemihåndtering.

Charlotte Haug: Hvorfor kastet man bort alt man hadde av pandemiplaner og gjorde 180 graders vending?

I Norge var det helsedirektør Bjørn Guldvog som opptrådte som han alene var Norges regjering og satte disse tiltakene i verk. Men hvor kom de fra? Hvam sto bak dette kuppet mot verdens befolkning?

For å finne ut av det behøver vi ikke gripe til «konspirasjonsteorier» eller mørke kroker på nettet. Sannheten ligger helt åpent og offentlig på nettsidene til World Economic Forum.

I 2017 ble CEPI opprettet under møtet i milliardærklubben i Davos.

CEPI, eller Coalition for Epidemic Preparedness Innovations, ble proklamert i Davos 19. januar 2017 av Erna Solberg og Bill Gates som et resultat av enighet om at en koordinert internasjonale og tverrpolitisk plan trengs for å utvikle vaksiner og forebygge fremtidige epidemier. Tore Godal er omtalt som initiativtaker til CEPI. Godal var drivkraften bak opprettelsen av vaksinealliansen GAVI. CEPI ble grunnlagt med penger (4 milliarder NOK) fra Norge, India, Tyskland, Japan, Bill & Melinda Gates Foundation, britiske Wellcome Trust og World Economic Forum.

På pressekonferansen der CEPI ble presentert sa Erna Solberg at hun og hennes partnere mente det var et problem at WHO ikke klarte å ta initiativer raskt nok i tilfelle en pandemi. «De» hadde derfor gått sammen om å danne CEPI for «push this on the WHO’s agenda»:
[tekstet på norsk]

På pressekonferansen sa Bill Gates at de hadde planer for å rulle ut en helt ny type vaksiner i den neste pandemien, vaksiner som ikke ville trenge mer en litt sikkerhetskontroll for å kunne spres over hele verden:
[tekstet på norsk]

Hele videoen fra pressekonferansen finnes her:

CEPI er en privat organisasjon utenfor offentlig kontroll og står ikke til ansvar for noen. Men det er åpenbart at det er de som har styrt den globale responsen på «koronaepidemien», til stor glede for vaksineprofitørene.

Scenarioøvelsen Event 201

Event 201. En pandemiøvelse gjennomført i oktober 2019. Her er deres egen video. Den bør sees og diskuteres:

Denne øvelsen ble organisert av The Johns Hopkins Center for Health Security, World Economic Forum og Bill & Melinda Gates Foundation. I punkt 7 i anbefalingene heter det:

«Regjeringer vil trenge å samarbeide med tradisjonelle og sosiale medieselskaper for å undersøke og utvikle kjappe tilnærminger for å motvirke feilinformasjon. Dette vil kreve å utvikle evnen til å oversvømme medier med rask, nøyaktig og konsekvent informasjon. Offentlige helsemyndigheter bør samarbeide med private selskaper og pålitelige samfunnsledere. slik som ledere av trossamfunn for å fremme faktainformasjon til ansatte og innbyggere. Pålitelige, innflytelsesrike selskaper i privat sektor bør skape kapasitet til raskt og pålitelig å øke offentlig kommunikasjon, håndtere rykter og feilinformasjon og forsterke pålitelig informasjon for å støtte offentlig formidling. Nasjonale offentlige helsebyråer bør jobbe i nært samarbeid med WHO for å skape evnen til raskt å utvikle og publisere konsistente helsemeldinger. For sin del bør medieselskaper forplikte seg til å sikre at autoritative meldinger blir prioritert og at falske meldinger undertrykkes, inkludert ved bruk av teknologi.» (Vår uth. red.)

Vi gjentar for å gni det inn: WHO, World Economic Forum og Bill & Melinda Gates Foundation ga marsjordre til pressa alt i september 2019 om at ved en kommende pandemi «bør medieselskaper forplikte seg til å sikre at autoritative meldinger blir prioritert og at falske meldinger undertrykkes, inkludert ved bruk av teknologi.«

Forrige artikkelAnslagsvis 1 av 95 gutter diagnostisert med myokarditt på en privatskole i California
Neste artikkelSkandaløs innrømmelse fra Camilla Stoltenberg: – Det hjalp å rope litt høyt