Gates, Fauci, Dazdak, og britiske helsemyndigheter anklaget for forbrytelser mot menneskeheten

0

Av Nina Cappelen, forfatter og blogger.

I en 46-sidersanklage datert 6. desember som er sendt til Den internasjonale straffedomstolen i Haag, står Anthony Fauci, Peter Daszak, Bill og Melinda Gates, og en rekke andre personer anklaget. Anklagen omfatter forbrytelser begått av britiske myndighetspersoner og internasjonale verdensledere for en rekke brudd på Nürnbergkoden, forbrytelser mot menneskeheten, og krigsforbrytelser definert av Roma-vedtektene artikkel 6, 7, 8, 15, 21 og 53. 

Foruten de fire ovennevnte personer, er administrerende direktører for ledende vaksineselskaper, statsminister Boris Johnson, og helseledere i Storbritannia blant de anklagede. Den komplette listen er: 

 • Albert Bourla, administrerende direktør i Pfizer
 • Stephane Bancel, administrerende direktør i AstraZeneca
 • Pascal Soriot, administrerende direktør i Moderna
 • Alex Gorsky, administrerende direktør i Johnson and Johnson
 • Tedros Adhanhom Ghebreyesus, generaldirektør i WHO
 • Boris Johnson, Storbritannias statsminister
 • Christopher Whitty, sjefsmedisinsk rådgiver i Storbritannia
 • Matthew Hancock, tidligere Storbritannias utenriksminister for helse og sosial omsorg
 • Sajid Javid, nåværende Storbritannias utenriksminister for helse og sosial omsorg
 • June Raine, administrerende direktør i Storbritannia for medisiner og helseprodukter
 • Dr. Ravid Shah, president for Rockefeller Foundation
 • Klaus Schwab, president for World Economic Forum

Dr. Ravid Shah, som tidligere har jobbet for Gates Foundation, ble utnevnt til  «Young Global Leader» av World Economic Forum i 2007. Han er nå leder for Rockefeller Foundation, en gruppe som finansierer ID2020 sammen med Gates Foundation.

Et annet navn på listen er Klaus Schwab som har doktorgrad i både økonomi og ingeniørfag, og er grunnleggeren av World Economic Forum – en klubb for den rikeste delen av verdens bedriftsledere og politiske elite. 

Les også: Når narrativet kollapser

Det er advokat Hannah Rose og syv andre personer som har utarbeidet anklagen på vegne av den britiske befolkningen.

Den internasjonale straffedomstolen i Haag er kjent for sin lange historie med å hjelpe ofre med å søke oppreisning for krigsforbrytelser, og definere etiske retningslinjer for oppførsel under krig. Etter de nazistiske grusomhetene som ble begått under andre verdenskrig, ble krigsforbryterrettssakene holdt i Nürnberg, Tyskland. Etter disse prosessene ble det utviklet et sett med etiske forskningsprinsipper som til slutt førte til utviklingen av Nürnbergkoden. Prinsippene betyr i all hovedsak at ingen, uansett hvor velstående og mektig vedkommende er, er hevet over loven. 

Advokat Rose mener at mange av de ti prinsippene i Nürnbergkoden systematisk er brutt av Storbritannia og en rekke andre land under Covid19-pandemien.

Kilder:
Anklagen
​The Desert Review

Les ogsåLøgnen om de uvaksinerte

Denne artikkelen ble først publisert på bloggen til Nina Cappelen.


Signerte leserinnlegg står for forfatterens regning og gjenspeiler ikke nødvendigvis redaksjonens oppfatninger.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelSi nei til den gigantiske vindparken utenfor Færder-kysten!
Neste artikkelTo studier viser: faren for innleggelse med omikron er 70 prosent mindre sannsynlig