Fagforeninga til hæren i Østerrike kaller til megademonstrasjon mot koronadiktaturet 20. november

0
Avdeling av den østerrikske hæren. Wikimedia, CC BY-SA 3.0, Foto: Mick7402

Politiets fagforening ser seg ikke i stand til å håndheve lockdownpolitikken.

Også den østerrikske hæren reiser seg nå mot koronadiktaturet i landet, skriver Wochenblick:

«Etter at det ble tatt initiativ til megademonstrasjon i Østerrike 20. november i Wien, har nå Bundesheergewerkschaft FGÖ sluttet seg til et brev som ble publisert 14. november. Forbundet ønsker å «vise flagget» og stå opp for grunnleggende rettigheter og friheter. Det påpekes uttrykkelig at ALLE kan demonstrere – også i lockdown! Innenriksminister Karl Nehammers krav om kontrollplikt er allerede avvist av politiforbundet. Det ene rungende slaget i ansiktet etter det andre for den merkbart mer og mer panikkslagne regjeringa.»

Forsvarets fagforening kaller til MEGA-demo 20. november i Wien. Politiforbundet har irettesatt Nehammer: de ser seg ikke i posisjon til å kontrollere lockdown. Fagforeningas brev gjør det klart at demonstrasjonen ikke kan forbys. Den føderale hærens fagforening forventer at politiet vil samarbeide og at det ikke vil bli noen eskaleringer.

Her er oppropet fra Forsvarets fagforening.

Korona-diktaturet møter stadig økende motstand i Østerrike. Etter at innenriksminister Karl Nehammer (ÖVP) søndag uttalte seg om å skape et «tett nettverk av kontroller», gjorde politiforbundet det klart at dette trolig ikke vil skje slik statsråden forestiller seg. Formannen for gruppen Social Democratic Union (FSG) i politiforbundet, Hermann Greylinger, sa i et intervju at politiet ikke er i stand til å gjennomføre disse kontrollene, at de ikke er gjennomførbare.

Den østerrikske regjeringa har vedtatt det de kaller lockdown for de ikke-vaksinerte, rapporterte Wochenblick. Tvangspolitikken er gått så langt at man altså vil innføre husarrest for de ikke-vaksinerte. Myndighetene sier at de vil gjøre julefeiringa ubehagelig for de ikke-vaksinerte.

ÖVP-minister Elisabeth Köstinger sier at «tida for solidaritet med de ikke-vaksinerte er over».

Kritikerne kaller dette galskap og brudd på grunnloven.

Og nå reiser også hæren og politiet seg mot denne ekstreme diktatoriske politikken.

Demonstrasjonen i Wien den 20. november er en del av den globale aksjonsdagen mot vaksinetvang og koronadiktatur.

De fem hovedkravene i demonstrasjonene er:

  • Yringsfrihet
  • Frihet til bevegelse
  • Valgfrihet
  • Forsamlingsfrihet
  • Helsefrihet
Forrige artikkelStår Tyskland overfor en truende forsyningskollaps?
Neste artikkelWorld Wide Rally For Freedom 20. november