Fransk Nobelpris-vinner advarer: Vaksinene stimulerer til farligere varianter. Ber folk om å ikke ta vaksinen.

0

Luc Montagnier, en fransk virolog og mottaker av Nobelprisen i medisin i 2008 for sin oppdagelse av det humane immunsviktviruset (HIV), har nylig avslørt farene ved COVID-19-vaksinene. Montagnier diskuterte saken i et intervju med Pierre Barnérias fra Hold-Up Media, som utelukkende ble oversatt fra fransk til engelsk for RAIR Foundation USA.

Vaksinene stopper ikke viruset, argumenterer den fremtredende virologen, de gjør det motsatte – de «mater viruset» og letter utviklingen til sterkere og mer overførbare varianter. Disse nye virusvariantene vil være mer motstandsdyktige mot vaksinasjon og kan forårsake flere helsemessige konsekvenser enn deres «originale» versjoner.

Under intervjuet omtalte professor Montagnier vaksineprogrammet for koronaviruset som en «uakseptabel feil.» Massevaksinasjoner er en «vitenskapelig feil så vel som en medisinsk feil», sa han. «Historiebøkene vil vise det, fordi det er vaksinasjonen som skaper variantene.» Montagnier forklarte at «det er antistoffer skapt av vaksinen», og tvinger viruset til å «finne en annen løsning» eller dø. Det er her variantene skapes. Det er variantene som «er en produksjon og et resultat av vaksinasjonen.»

Montagnier beskriver at mutasjonen og styrking av viruset skjer på grunn av fenomenet kjent som Antibody Dependent Enhancement (ADE). ADE er en mekanisme som øker et viruss evne til å komme inn i celler og forårsake en forverring av sjukdommen. ADE oppstår når antistoffene som genereres under en immunrespons gjenkjenner og binder seg til et patogen, men de klarer ikke å forhindre infeksjon. I stedet fungerer disse antistoffene som en «trojansk hest», slik at patogenet kan komme inn i celler og forverre immunresponsen.

En pionér i forskning på virus

Store norske leksikon skriver om Montaigner:

Luc Montagnier er en fransk forsker som i 2008 sammen med Françoise Barré-Sinoussi mottok Nobelprisen i fysiologi (medisin) for oppdagelsen av hiv-viruset.

I 1983, to år etter at sykdommen aids var blitt beskrevet første gang, lyktes Montagnier og Barré-Sinoussis team ved Pasteurinstituttet i Paris i å isolere et retrovirus som senere fikk navnet HIV. Dette regnes som oppdagelsen av viruset. Året etter ble det av andre forskere ført bevis for at viruset var årsaken til aids.

I 1993 grunnla Montagnier i samarbeid med UNESCO Fondation Mondiale Recherche et Prévention SIDA (World Foundation for AIDS Research and Prevention).

Hvorfor har myndighetene betong i ørene?

Stadig flere seriøse forskere er i likhet med Luc Montaigne kommet til tilsvarende resultater. Det gjelder oppfinneren av mRNA-vaksinene Robert Malone, og det gjelder den berømte belgiske virologen Geert Vanden Bossche.

Bossche har jobbet for en rekke av de store farmasøytiske selskapene, som GSK Biologicals, Novartis Vaccines og Solvay Biologicals, samt for Bill & Melinda Gates Foundation’s Global Health Discovery og Global Alliance for Vaccines and Immunization (GAVI).

Han har sendt et åpent brev til WHO der han begrunner sin advarsel: Mass infection prevention and mass vaccination with leaky Covid-19 vaccines in the midst of the pandemic can only breed highly infectious variants.

Får disse alvorlige advarslene og faktaene myndighetene til å tenke seg om? På ingen måte. De demonstrerer at de er fullstendig i lomma på de farmasøytiske gigantene og i stedet for å ta vaksinepause, gjennomfører de mer og mer fascistiske metoder mot ikke-vaksinerte, metoder som vi ikke har sett maken til i antatt demokratiske land etter annen verdenskrig. Ikke minst gjelder dette land som Australia, Frankrike og Tyskland.

Og hva med legene? De fortsetter å vaksinere til tross for så alvorlige advarsler fra så kompetent hold. Hvilke norske leger vil stå fram og si at de har bedre vitenskap på dette enn Malone, Bossche og Montaigne? Og hvis de er i tvil, hvordan kan de fortsette å pumpe potensielt farlige vaksiner inn i kroppene til sine pasienter?

Forrige artikkelSyria har skutt ned 22 israelske missiler
Neste artikkelMedietilsynet med kampanje de ikke har noe med å drive