– En konstruert illusjon. Reiner Fuellmich intervjuer Dr. David Martin

0
Dr, David Martin

Det internasjonale koronautvalget, Stiftung Corona Ausschuss på tysk, ledet av den tyske advokaten Dr. Reiner Fuellmich, gjennomfører en serie høringer i sin forberedelse til en internasjonal rettssak mot WHO og andre ansvarlige for den rådende koronapolitikken. 9. juli holdt de sin 60. høring, og Dr. Fuellmich intervjuet Dr. David Martin.

David Martin er en forretningsmann, oppfinner, professor som blant annet har utviklet laserbehandling mot kreftsvulster og har vært rådgiver både for Kongressen i USA og en lang rekke land. Her er hans egen biografi.

Intervjuet med Fuellmich er en brannbombe av et intervju og vil sikkert bli forsøkt usynliggjort av den globale sensuren. Men inntil videre finnes intervjuet her:

Dr David Martin | Dr Reiner Fuellmich – July 9, 2021

Og her:

Forrige artikkelDet militærindustrielle farmasøytiske komplekset
Neste artikkelValgkamp med slange og gris