Svært viktig forskning fra Danmark: Over 95 % utvikler antistoffer

0
T-celle angriper SARS-CoV2. Shutterstock

Ei dansk forskergruppe ledet av Stine SF Nielsen fra avdeling for smittsomme sjukdommer ved Aarhus Universitet har publisert resultatene av et viktig forskningsprosjekt på immunitetsutvikling overfor SARS-CoV-2, eller koronaviruset. Studien er publisert av The Lancet, og den var støttet av det danske undervisnings- og forskningsdepartementet og det danske innovasjonsfondet.

Forskerne så etter antistoffer hos 203 personer som testet positivt. 202 av dem hadde utviklet antistoffer.

De grupperte dem i (a) asymptomatiske, (b) milde symptomer og (c) alvorlige Covid. Så de første gruppene representerte i hovedsak helt sunne mennesker, men som testet positivt eller hadde en rennende nese (veldig milde symptomer, som de beskriver som «ingen begrensninger i daglige aktiviteter»). Den andre gruppen var mennesker som faktisk hadde forkjølelse («begrensninger i daglige aktiviteter»). Og den tredje gruppen var innlagte pasienter.

Det bemerkelsesverdige er at alle pasienter, uansett om de hadde vært veldig sjuke eller bare testet positive, hadde en robust antistoffrespons. Og ikke bare kunne det påvises at antistoffene var til stede, men de danske forskerne demonstrerte at antistoffene var veldig effektive og faktisk hadde nøytraliserende kapasitet.

«202 av de 203 individene som ble analysert her, utviklet påviselige antistoffer, ellers fraværende i de historiske kontrollene, mot både SARS-CoV-2 Spike og RBD-antigener i full lengde under SARS-CoV-2-infeksjoner. Likeledes robust produksjon av IgA-antistoffer ble også observert for nesten alle infiserte individer, med SARS-CoV-2 piggspesifikke IgA-nivåer signifikant forhøyet sammenlignet med kontroller hos 201 av de 203 individene (Fig. 1c). […] Samlet sett konkluderer vi med at mer enn 202 (99%) av SARS-CoV-2-infiserte individer i denne kohorten hadde lett påvisbare antistoffer mot SARS-CoV-2 piggantigen, […] Vi konkluderer med at i denne store kohorten, med betydelig mangfold i sykdommens alvorlighetsgrad, fører det store flertallet (> 95%) av SARS-CoV-2 infeksjoner til produksjon av effektive nøytraliserende antistoffer, og at nøytraliseringsstyrken øker med sykdommens alvorlighetsgrad.» Vår utheving.

Kjempegode nyheter, men hvorfor får vi ikke høre noe?

Mikrobiologen Dr Lidiya Angelova svarer slik på dette spørsmålet:

Mens eksperimentelle COVID-19-vaksiner markedsføres bredt, er det ikke engang et ord om den velkjente og bevist kryssimmuniteten som praktisk talt er en trygg naturlig vaksine. Det fungerer fordi vi har immunceller som lærer hvordan vi kan beskytte oss mot noen inntrengere og bruker denne «kunnskapen» når organismen blir angrepet av nye lignende. COVID-19 er forårsaket av et medlem av en familie av virus som immunforsvaret vårt allerede er kjent med. Immuniteten mot disse virusene beskytter oss mot COVID-19. Det er flere studier som bekrefter det. … I motsetning til de eksperimentelle medisinske behandlingene kalt COVID-19-vaksiner, fungerer kryssimmunitet på alle nye SARS-CoV-2-virusstammer som feilaktig kalles varianter.

En nylig studie viser at SARS-CoV-2 integreres i genomet vårt, og det fører til utvikling av virale proteiner og påfølgende antigener. Det er en «kontinuerlig stimulering av immunitet uten å produsere smittsomt virus og kan utløse en beskyttende respons.»

Mennesker som ikke er kjent med bakgrunnen til COVID-19-pandemien, vil sannsynligvis lure på hvorfor denne informasjonen ikke er å finne på media, myndigheter og helseorganisasjoner. Årsaken er at COVID-19-pandemi er big business. Vaksiner skaper flere kunder siden flere og flere data viser at de ikke fungerer, så det er et press for sesongbaserte vaksiner. Flere bivirkninger betyr mer penger for de samme selskapene. Disse selskapene kjøpte medier, politikere og mektige personer for å fremme vaksiner. Dette er grunnen til å forby billige trygge medisiner for COVID-19 som hydroxychloroquine og ivermecktin.

Vi har naturlig immunitet og billige behandlinger for COVID-19. Dette er et faktum. Fakta er at ingen trenger eksperimentell behandling som vil gjøre ham eller henne sjuk. Folk som fremmer COVID-19-vaksiner gjør det for penger og makt.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.