From Russia with love: Russland har sendt sitt mest avanserte smittevernutstyr til Italia

7
Smittevernutstyr fra Russland til Italia

23. og 24. mars 2020 sendte Russland i alt 14 militærfly til Italia stappfulle av avansert utstyr til virusbekjempelse samt miltære medisinske eksperter med virusbekjempelse som spesialitet. Dette ble gjort på grunnlag av en telefonsamtale mellom Russlands president Vladimir Putin og Italias statsminister Giuseppe Conte.

Nettavisa Southfront har sett nøyere på det utstyret Russland har sendt. Analysen er gjort på grunnlag av de videoene som er publisert fra flyenes og utstyrets ankomst til Italia. Analysen viser at Russland har sendt det mest avanserte utstyret de har. Det er blant annet en mobil analyseenhet for å påvise patogener. Det er en annen multifunksjonell enhet for samme formål. Dette er utstyr som er blitt brukt i forbindelse med de farligste virusutbruddene i verden. Og det er en masse annet utstyr. Og med utstyret kommer de fremste ekspertene Russland har når det gjelder bruken av slikt utstyr.

Det Italia altså opplever er at USA, som har mange militærbaser i landet og hevder seg å være en alliert, ikke har gitt noe bistand i det hele tatt, mens Russland, som ifølge USA er en fiende, stiller opp tungt. Disse erfaringene vil få langvarig betydning.


Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Avatar for Johnny Johnny says:

  Så Russland må nok en gang rykke ut for å berge oss i vest, men ikke fra nazister denne gangen. :face_with_hand_over_mouth:

 2. Jag har kontaktat både SR och SVT och frågat varför dom inte har tagit upp det här som en stor nyhet. Fick en liten föreläsning om hur man väljer nyheter. Som ju inte förklarade saken. DETTA är en stor nyhet, men den stör den frammanade bilden av det ruskiga Ryssland?

 3. Avatar for runeulv runeulv says:

  Det er nok ganske sikkert også for å lære hvordan det blir i Russland om en tid, om smitten ikke stoppes.
  Presentation to Moscow gov.
  putin3
  5 million infected only in Moscow.

  Russland hadde samme strategien som Norge og Vesten, men det er ikke umulig at de også går for å bekjempe Kinaviruset, etter at data om konsekvensene i Lombardia har blitt synlige.

 4. Avatar for Olaf Olaf says:

  Nok en gang prøver Russland seg med sin hybride krigføring. I følge internasjonale medier har hjelpesendingene bare 20% effekt, da det hovedsaklig er gammelt desinfisering utstyr som er overlevert. Dessuten - og det alvorlige i denne operasjonen - er alt organisert av Shoygus militære strategier, ikke av helsemyndighetene. Og personale som ble sendt til Italia er militært personell, som blir stasjonert i bygg som ligger i umiddelbar nærhet av Natos kontorbygg. Dette minner mer om Syria 2, enn om humanitær bistand. De hvite lastebilene med såkalt humanitær bistand til Donbas er et annet lignende tilfelle. Ca 90% av de konvoyene frakter militært utstyr og personell til terrorist-området.

 5. Kom over denne ukrainerens coronamedisin som er den malariamedisinen, med zinksulfat og Azitromycin, et antibiotikum (brukes mot visse typer infeksjoner forårsaket av bakterier. ) : Poenget var å ikke vente mente han. Her er brevet han sendte til Trump.

  “We know that hydroxychloroquine helps Zinc enter the cell. We know that Zinc slows viral replication within the cell.”
  Les mer :

  46-year-old Ukrainian, Vladimir (Zev) Zelenko, who has been working as a doctor in the United States for the past 16 years, claims to have developed a drug regimen for treating coronavirus that has cured at least 700 people.

  Foto

 6. Avatar for Olaf Olaf says:

  Gatekeeper: den jødiske Dr. Zelenko er opprinnelig fra Russland, ikke Ukraina (uten at det har noen betydning). Han emigrerte som ung til USA og tok sin utdannelse der, og har siden arbeidet der.
  Så til Steigans artikkel: som du ser, er Russland det landet i verden som har den mest eksplosive utvikling av smittetilfeller i dag. Dødsraten som er oppgitt (ca. 1050 pr. 30.04) er bare et fiktivt tall. Det reelle antall er desverre tifold høyere. Og dette skjer i et land hvor Putin høyt og tydelig i månedsskiftet fortalte at viruset var under kontroll. Nå er det fullstendig panikk. Ambulanser står i kø for å levere pasienter. Sykepleiere slutter i hopetall av redsel for smitte grunnet enorme smittevernmangler. Og det i et land (som Steigan sier) sender avansert smittevernutstyr til USA. Mine venner fra Tomsk sier at bare i den delstaten, har det dødd flere enn det som er oppgitt i landsoversikten. Og unge uerfarne studenter tvinges inn til tjeneste under trussel om at de ellers ikke får eksamen. Dette er en tragedie for det russiske folk, mens Kreml kun er opptatt av å sikre seg nødvendig goodwill, slik at folket stemmer for den konstitusjonelle endring som skal sikre Putin ytterligere perioder som president. Grunnet total mangel på forståelse for alvoret, anslår russiske medier at mer enn 8 mill. mennesker vil bli arbeidsledige etter krisen. GDP vil synke med ca 6,3% (også grunnet fall i oljeprisen, som Putin bidro til). Det spekuleres nå i om denne totale mangel på styring vil føre til uro og opptøyer slik de opplevde det under tsarens siste år.

 7. Avatar for tjatta tjatta says:

  Den russiske bilmekanikeren fra Tommelomsk, Ural som nå er bosatt i Beverly hills, USA med sin israelske kone, melder nå at arsenikk gir 100 % kur mot korona. Trump tror fremdeles det er en cocktail av salmiakk og klorin( + grønnsåpe for smakens skyld)

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere