Tulsi Gabbard saksøker Hillary Clinton for ærekrenkning

0

Kongressrepresentanten Tulsi Gabbard fra Hawaii saksøker tidligere utenriksminister Hillary Clinton med et oppreisningskrav på 50 millioner dollar.

Tulsi Gabbard saksøker Hillary Clinton for mer enn 50 millioner dollar i erstatning etter Clintons forslag på en podcast der Clinton hevdet at Gabbard var Russlands favorittkandidat til å vinne den demokratiske nominasjonen til president i 2020.

Søksmålet som ble offentliggjort 22. januar. Gabbard vil ikke ha det sittende på seg at Clinton framstilte henne som «russernes favoritt».

Clinton kom med de kontroversielle uttalelsene på podcasten Kampanje HQ With David Plouffe i oktober 2019, da hun sa:

«Jeg kommer ikke med noen spådommer, men jeg tror de har fått øye med noen som for tiden er i den demokratiske primærvalgkampen og bearbeider henne til å være tredjepartskandidat. Hun er russernes favoritt. ”

Clinton tilføyde:

«Det antar at Jill Stein vil gi opp det, noe hun kanskje ikke fordi hun også er et russisk redskap. Ja, hun er et russisk redskap – jeg mener helt. ”Det fremgår ikke av sitatene om Clinton refererte til Gabbard, Stein eller begge deler.

Det hadde vært litt av en opplevelse dersom Tulsi Gabbard skulle møte Hillary Clinton i retten. Alt tyder på at det hadde vært Mohammed Ali mot Ole Klemtsen, ikke for å hetse mot sistnevnte.

Clinton er herostratisk berømt for sine uttalelser etter at hun hadde bidratt til at Gaddafi ble slaktet som en gris av terrorister i Libya:

YouTube player

Og her er Tulsi Gabbards svar på anklagene fra Clinton:

YouTube player

Forrige artikkelUjamn kamp mot kriminelle byggefirmaer
Neste artikkelHvordan Storbritannia hjalp Irans presteregime å knuse venstreopposisjonen