Tulsi Gabbard saksøker Hillary Clinton for ærekrenkning

14

Kongressrepresentanten Tulsi Gabbard fra Hawaii saksøker tidligere utenriksminister Hillary Clinton med et oppreisningskrav på 50 millioner dollar.

Tulsi Gabbard saksøker Hillary Clinton for mer enn 50 millioner dollar i erstatning etter Clintons forslag på en podcast der Clinton hevdet at Gabbard var Russlands favorittkandidat til å vinne den demokratiske nominasjonen til president i 2020.

Søksmålet som ble offentliggjort 22. januar. Gabbard vil ikke ha det sittende på seg at Clinton framstilte henne som «russernes favoritt».

Clinton kom med de kontroversielle uttalelsene på podcasten Kampanje HQ With David Plouffe i oktober 2019, da hun sa:

«Jeg kommer ikke med noen spådommer, men jeg tror de har fått øye med noen som for tiden er i den demokratiske primærvalgkampen og bearbeider henne til å være tredjepartskandidat. Hun er russernes favoritt. ”

Clinton tilføyde:

«Det antar at Jill Stein vil gi opp det, noe hun kanskje ikke fordi hun også er et russisk redskap. Ja, hun er et russisk redskap – jeg mener helt. ”Det fremgår ikke av sitatene om Clinton refererte til Gabbard, Stein eller begge deler.

Det hadde vært litt av en opplevelse dersom Tulsi Gabbard skulle møte Hillary Clinton i retten. Alt tyder på at det hadde vært Mohammed Ali mot Ole Klemtsen, ikke for å hetse mot sistnevnte.

Clinton er herostratisk berømt for sine uttalelser etter at hun hadde bidratt til at Gaddafi ble slaktet som en gris av terrorister i Libya:

Og her er Tulsi Gabbards svar på anklagene fra Clinton:

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

 1. Hæ?

 2. Jeg husker Ole “lukkøye”, men stusser over analogien som ble brukt.

 3. Da er det bare å vente på at man finnet Tulsi kald etter å tatt “selvmord” og mediene som kaller alle som ikke tror det er selvmord for konspirasjonsteoretikere :slight_smile:

  hwfdhgjkgjlkhhgfd

 4. Avatar for Mari Mari says:

  Mohammed Ali, the greatest boxer of all time meets lightweight Lukkøye. Tenk over det :wink:

 5. Et lite tips super Mari, ikke svar slike tulle kommentarer, uansett hva du svarer så vil de svare tilbake med mer tull for å irritere som du ser, bare ignorer så slipper du å bli irritert.

  Så Steigan skrev på FB i går at det var kommet mange provokatører i kommentarfeltet hans så han er fullt klar over problemet.

 6. Avatar for Mari Mari says:

  Tror faktisk gutten aldri har hørt om Mohammed Ali. Eller kanskje han prøver å provosere eller han er så kortsiktig at navnet Mohammed blindet ham helt. Eller så er det en kombinasjon av nevnte mulige årsaker :wink:

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

6 flere kommentarer

Deltakere