Colin Powells tidligere stabssjef: – Det er ikke lagt fram noen beviser for at Iran sto bak angrepet på Saudi-Arabia

0
Aaron Maté intervjuer oberst Lawrence Wilkerson om angrepet på oljeanleggene i Saudi-Arabia. Skjermdump.

«USAs tropper i Saudi-Arabia er ikke der for å forsvare sikkerhet, men for å forsvare penger,» sier pensjonert oberst Lawrence Wilkerson, tidligere stabssjef for Colin Powell i dette intervjuet med Aaron Maté i The Grayzone. Wilkerson har også snakket med andre veteraner fra USAs sikkerhets- og etterretningstjenester om dette og blant dem er det konsensus om at det ikke er noen grunnlag for å kunne påstå, slik utenriksminister Mike Pompeo gjorde, at det var Iran og ikke houthigeriljaen som angrep oljeanleggene i Saudi-Arabia.

KampanjeStøtt oss

Start diskusjonen på forum.steigan.no