Han, Macron, skyter på sitt eget folk

0

Den volden som politihæren til Macron nå bruker mot ubevæpnede og fredelige demonstranter er helt ekstrem. Se denne videoen og spør deg selv: Ville ikke andre regjeringer bli kalt «regimer» hvis de foretok seg noe sånt? Og ville ikke presidenten vært oppnevt til månedens «diktator»? Og hva sier forresten Macrons beundrere her hjemme, slik som Jonas Gahr Støre?

Vær med på å styrke den uavhengige og kritiske journalistikken, klikk her eller bruk konto 9001 30 89050  eller Vipps: 116916

Forrige artikkelEliter: Det «pluralistiske demokratiet» er et elitedemokrati
Neste artikkel«Double-speak» on «Syria» from the Norwegian minister of foreign affairs. (video)
Pål Steigan
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).