Store mengder israelske våpen funnet hos Den islamske staten

2
Dette var den militære situasjonen så seint som 28. juli 2018. Det mørkeste området ble holdt av Den islamske staten, det røde av den syriske hæren. Det blå er de okkuperte Golanhøydene.

Da den syriske hæren nedkjempet de siste støttepunktene til Den islamske staten og frigjorde det sørvestre hjørnet av landet oppdaget den store våpenlagre, særlig i landsbyene Kaya og Qusayer. Våpnene var for det mest av israelsk fabrikat. Det var morterammunisjon, rakettdrevne granater, antitankvåpen, angrepsrifler og ulike typer ammunisjon. Mat og medisiner fra Israel og Saudi-Arabia ble også funnet i de to landsbyene.Det er Al Masdar News som skriver dette.

Den islamske staten har holdt disse bastionene bare et børseskudd fra den israelske statens posisjoner på de okkuperte Golanhøydene i årevis. IS har aldri angrepet Israel derfra og Israel, som ikke tar stort for å angripe mål i Syria, har heller aldri angrepet disse posisjonene.

KampanjeStøtt oss

Kommentarer

  1. Alt som er skjult, skal åpenbares - loves det i Bibelen.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere