US State Department hyller White Helmets og lover å fortsette å betale regningene deres

0

På en pressekonferanse sa talsperson for US State Department Heather Nauert 20. april 2018 at USA er veldig takknemlig for alt det arbeidet White Helmets fortsetter å gjøre … på vegne av USA og koalisjonsstyrkene. Hun sa at hun nettopp hadde utvekslet epost med dem og at folks regninger fortsatt vil bli betalt.

Forrige artikkelRussland, Kina og Silkeveibeltet
Neste artikkelGrønland går til valg: Selvstændighed, skaldyr og sociale udfordringer
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).