US State Department hyller White Helmets og lover å fortsette å betale regningene deres

5

På en pressekonferanse sa talsperson for US State Department Heather Nauert 20. april 2018 at USA er veldig takknemlig for alt det arbeidet White Helmets fortsetter å gjøre … på vegne av USA og koalisjonsstyrkene. Hun sa at hun nettopp hadde utvekslet epost med dem og at folks regninger fortsatt vil bli betalt.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. Selvfølgelig vil USA betale regningene til teatergruppen White Helmets, forestillingene deres gir USA unnskyldinger til å gå til angrep når det passer dem. For White Helmets leverer opptredener som bestilt på akkurat riktig tidspunkt, når feks regjeringstyrkene til Assad er i ferd med å vinne.

    At White Helmets er avslørt flere ganger for iscenesetting, spiller da ingen rolle for USA, når en tenker på deres egen skamløse produksjon av falske bevis for å få et påskudd for å gå til angrep på Irak i 2003.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere

Historisk kommentararkiv

5 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.