Jimmy Dore: Kjemiske angrep i Syria er beviselig falske

2

Publisert 18. apr. 2018

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


Kommentarer

  1. Avatar for SHO SHO says:

    Ved å bombe mål i Syria pga et påstått gassangrep (og uten at beviser for dette foreligger) så viser USAs president såkalt handlekraft. Kanskje gjør Trump dette for å imponere Deep State for derigjennom å gjøre det vanskelig for Deep State og neo-con å kunne kritisere Trump? Det ser ut som bombingen var sjekket ut med Russland på forhånd for å forhindre russiske tap og for å kunne flytte på personell og materiell fra baser i Syria før angrepet kom. Skadene i Syria var på sett og vis moderate.

    Russland gikk ikke til motangrep. Men det viktigste som skjedde etter angrepet var at Russland nå har lovet Syria å utstyre landet gratis med S-300 luftforsvar som kan klare å skyte ned det aller meste. Dette har skremt bla Israel som nå vil få store problemer med å utføre luftangrep mot Syria selv om dette feks skjer fra luftrommet over Libanon. Begrunnelsen til Russland er at USA gjennom sitt siste angrep har brutt en grense og at Russland derfor ikke lenger har noen begrensninger på å gi S-300 til Syria. Dette kan vise seg å være en game-changer i krigen om Syria.

Fortsett diskusjonen på forum.steigan.no

Deltakere

Historisk kommentararkiv

2 KOMMENTARER

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.