Ukraina – den skjulte sannheten

6

En dokumentar av den italienske journalisten Gian Micalessin. Hva hendte egentlig på Maidan-plassen den 20. februar 2014, da mer enn 80 mennesker døde etter å ha blitt beskutt av snikskyttere? Denne hendelsen var en av de viktigste begrunnelsene for kuppet i Kiev to dager senere, som senere har eskalert til en handelsembargo av Russland og en stadig overhengende fare for en virkelig storkrig.

Micalessin intervjuer 3 georgiske snikskyttere: Kvartaskelia Zalogy, Koba Nergadze og Alexander Revazijvilli.

Norsk tekst ved Midt i fleisen. De 8 første sekundene er uten lyd.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


6 KOMMENTARER

  1. Har ikke sett på denne dokumentaren da mye er propaganda og vet godt hva som skjedde og hvorfor det skjedde og hvor vi er på tur. Verden skal deles inn i unioner, og etter lang kamp «mellom» unionene så vil JWO (NWO) bli innført. Den samme oppskriften har blitt brukt mange ganger, og 1 og 2 verdenskrig henger sammen med hva som skjer i dag. Nei, det kommer ingen storkrig mot Russland..

    • Noen ganger lurt på hvorfor fredelige demonstrasjoner går over til opprør?

      Har nå sett dokumentaren og den er helt grei, men altfor overfladisk hvor man får ikke svar på sentrale spørsmål og hvor Georgia og Mikheil Saakashvili blir fremstilt som en hovedaktør, de er løpegutter, ikke capo di tutti capi. Det beste med dokumentaren er at den tar opp problematikken rundt demonstasjoner, hvor etterretningstjenestene mm betaler og trener «Renegades» for å skape kaos og opprør, helle bensin på bålene, hvor utfallet er bestemt på forhånd.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.