Et nytt Maidan i Kiev, men ingen kameraer eller kaker fra Vesten

1

Kiev har opplevd den største nazi-marsjen i nyere tid da kanskje så mange som 20.000 tilhengere av Stepan Bandera fylte gatene 14. oktober 2017. Byen opplever også et Maidan 2.0, men denne gangen er vestlige medier fraværende, og John McCain og Victoria Nuland kommer ikke med kaker. Se denne dokumentaren til Graham Phillips.

KampanjeStøtt oss

1 kommentar

  1. Meget interessant det som nå foregår i Ukraina, og det var jaggu på tide att folket begynner å reise seg mot dem som ble innsatt av vesten. Eneste skumle er denne galningen og morderen Saakashvili fra Georgia som går rundt å breier seg. Den mannen er langt fra god.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.