Jimmy Dore om kjemiske våpen i Syria

8

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


8 KOMMENTARER

 1. Når jeg diskuterer politikk over disken i mat sjappa til innvandrere, ble de storligen overrasket over at jeg, en nordmenn, viste om ‘sannheten’ om hvorfor Syria er i trøbbel. ( ref. oljeledningen, som Dore snakker om her) .

  Han begrunnet sin overraskelse og fulgte opp med spørsmål om hvordan jeg viste, for alle innvandrere vet, men hvordan kan vi norske vite, for han hadde i år fulgt media norsk presses og TV .. kun propaganda og ikke sannhet konkluderte han..
  – så han syntes det var forfriskende å møte en norsk som viste årsaken.

  egentlig er jeg skremt.

  • Dore snakker om en gassrørledning, ikke en oljerørledning.

   Gassrørledningen det er snakk om var fra den Qatarske delen av gassfeltet South Pars/North Dome som tilhører Qatar og Iran.

   Qatar og Iran ønsker begge å selge sin gass til europa via gassrørledning gjennom Syria, men Qatar ønsker ikke å samarbeide med Iran og Syria om en slik gassrørledning. Qatar vil tappe hele
   gassfeltet, både sin egen del og irans del og tjene alle pengene selv.

   Dore hevder at Russland støtter Syria for å forhindre gassrørledningen siden den kommer til å bli en konkurrent til russisk gassexport til europa.

   Men dette stemmer jo ikke. Russland støtter Syria som ønsker å bygge gassrørledningen i samarbeid med Iran og Qatar. (Det er Qatar som er bremseklossen, og som i tillegg har har støttet folkemordet i Syria med penger og våpen for å få sin vilje).

   Om Russland var redd for konkurranse om det europeeiske gassmarkedet hvorfor støtter de Syria og Iran som er konkurrenter?

   Dore legger altfor mye vekt på gassrørledningen og hvordan/hvorfor den skal redde petrodollaren og Saudi-Arabia, som ikke har noe å tjene på gassrørledningen.

   Vi vet fra Hitlery Clingons e-poster som ble publisert av Wikileaks at USAs motivasjon for å ødelegge Syria var for å svekke israels fiender, men Dore nevner bare såvidt Israel i en bisenting helt mot slutten av videoen.

   Hva er han redd for? Å bli kalt antisemittisk?

   Ja, energi, (olje og gass) har mye å si, men støtten til jødisk jihad er den største motivasjonen for Syrias fiender.

   USAs største mottaker av uhjelp er Isreal, som er et av verdens rikeste land, og de trenger olje og gass, og dollar, sionister kan ikke leve bare av luft og kruttrøyk som de puster inn når de skyter ubevænete urinvånere… (De egentlige etniske jødene som nå er muslimer).

   Amerikanske skattebetalere er tvunget til å betale tiende til den hellige styrtrike jødiske stat, ommentrent som kristne måtte skatte til paven i Roma som var verdens rikeste mann.

   Dette kan vel ikke aksepteres i all evighet?

  • Mitt første og største sjokk over hvor dumme politikere er var når «sjokk-nyheten» kom om sauen Dolly som ble klonet.

   Krf-politikere gikk amok, og hevdet at kloning var tukling med guds skaperverk, men om man tror på gud så var det jo bare kopi av guds skaperverk, og det er vel bra? , om man tror på gud… ?

   Krf-politikere hevdet at kloning var genmanipulering, og at det var satans verk, men kloning er en nøyktig kopi. Ingen gener trengs å endres for å lage en nøyaktig kopi.

   Det var helt tydelig at ingen av Krf-politikerne ante hva kloning var, men regjering og storting innførte en lov som forbød kloning 2 dager etter hysteriet startet, på anbefaling av kristne som ikke visste hva kloning var….

   Regjering og stortinget brøt sine egne lover ved å innføre lover uten debatt i den lovgivende forsamling.

   • Litt OT, NRK melder at en journalist fra den «uavhengige Moskvas Ekko» er blitt angrepet i et knivangrep.

    «Moskvas Ekko er en av de få uavhengige radiostasjonene og mediene i Russland overhode, og har svært stor innflytelse i den liberale opposisjonen i Russland.»

    Hvordan er Moskvas Ekko uavhengig?

    Radiokanalen eies av et statseid aksjeselskap som er infiltrert av (de jødiske) oligarkene som plyndret russland på 90-tallet.

    Mannen (Boris Gritz) som angrep journalisten er selvsagt ikke en terrorist, siden det viste seg at han var en israelsk jøde og sionist.

    Som vanlig når kristne og jøder begår terrror så blir det unnskylt med at gjerningsmannen var gal. Religion hadde ingenting med saken å gjøre, selv om jøden trodde han var messias, eller den kristne terroristen trodde han var Jesus….

    • Kristne begår ikke terror Einstein, men mange gjør terror i dekke av å være kristne. En kristen som bestemmer seg for å bedrive slikt er ingen kristen, for han/hun går da i mot Guds ord og bud. Til stor forskjell fra muslimer som følger ondskapen fra koranen, de kan glatt utføre all slags styggedom og samtidig peke til koranen.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.