Hva vil de hemmelige Kennedy-dokumentene avsløre?

10

En stor del av de hemmelige dokumentene om mordet på John F. Kennedy i 1963 er offentliggjort. Dokumentene finnes her.

President Donald Trump hadde krevd at alle de hemmelige dokumentene skulle offentliggjøres, men i siste liten klarte CIA og FBI å overtale ham til å godta at noen av dokumentene ble holdt tilbake. Trump har gitt en ny frist på 180 dager for å vurdere å publisere også dem.

Hva vil dokumentene vise? Var det en sammensvergelse for å drepe Kennedy? Var det flere skyttere i Dallas? Folk som har lest en del av dokumentene sier at de ikke viser noe sånt, men Philip Sheldon, som har studert drapet på Kennedy i mange år, skriver i The Guardian, at i hvert fall én konspirasjon er avslørt og bekreftet:

Det er sant at CIA har holdt unna dokumenter som viser deres egen inkompetanse, deres løgner og deres kriminelle ødeleggelse av beviser.

I’m referring to the well-documented, proven conspiracy within the highest reaches of the US government – a criminal conspiracy from the start, involving the destruction of top-secret documents and photographs, the silencing of witnesses and whistleblowers, and the wholesale suborning of perjury – to cover up the truth about what the government had known in advance about Oswald and the clear threat he had posed to one man: President Kennedy.

Den forrige dokumentbunken om Kennedy som ble offentliggjort 24. juli 2017 viser dessuten ifølge Sheldon i en artikkel i Politico at CIA noen år etter mordet begynte å tvile på den offisielle historien og begynte å se atter andre forklaringer.

Sheldon skriver at dokumentene viser at CIA og FBI ga misvisende svar, og ofte kom med direkte løgner, til Warren-kommisjonen, som undersøkte mordet. De offentliggjorte dokumentene skal også gi grunnlag for å tro at FBI og CIA kunne ha forhindret mordet.

Så etterretningstjenestene har i det minste konspirert mot Kongressen, Høyesterett og det amerikanske folket for å dekke over sin egen inkompetanse og sine egne løgner.
I en rettsstat ville dette bli sett på som alvorlige forbrytelser mot staten og ført til anmeldelser, rettssaker og straff.

Studiet av de frigjorte dokumentene er så vidt begynt, så det er for tidlig å si om det også vil finnes mer skittentøy i skapet.

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


10 KOMMENTARER

 1. Styresmaktene i USA har ikkje etterforska mordet på JFK, tvert om. Det har derimot mange privatpersonar gjort. Mellom dei Jim Fetzer. Det er berre å gløyme Oswald som skyttar. Rolla hans var syndebukkens. Dessutan er det nesten uråd å skyte ein president dersom Secret Service gjer jobben med å verne han. Sikre ruta, rekkefølga på kortesjen, køyrefarten, val av rute osb. Kvifor gjorde ikkje SS jobben sin? Kvifor gjorde ikkje SS som det står i deira eiga handbok? Svaret er enkelt.

  Det var ei samansverjing høgt i staten og med utspring svært nær presidenten. Med fleire skyttarar, bakfrå og framanfrå.

  Den berømte Zapruder-filmen som er sagt å vise snikmordet, viser seg å vere eit falsum. Og kven var Zapruder/

  Etter mordet kom øydelegging av bevis over ein stor skala, mellom anna fotobevis. Åstaden – dvs. bilen JFK sat i – vart straks vaska ned.

  Drap på dusinvis vitne osb. Kven har makt til å organisere noko slikt? Ein må svært høgt i staten.

  Dei var til stades i Dallas mange av dei store personlegdomane i landet, dei sat ringside: Nixon, Bush senior. osb.
  Dette ville dei sjå med eigne auger.

  Det var eit statskupp.

  Den som ikkje forstår kva mordet på JFK var og kven som sto bak, er enten dumme eller dårleg informerte.

 2. Det er ikke sikkert disse dokumentene inneholder noe særlig, da det som er for avslørende trolig er makulert. Jeg vil ikke påstå at jeg kan alt dette 100 %, men det er hevet over enhver tvil at det var flere skyttere og Oswald var ikke blant dem, folk i høye stillinger bestilte drapet og dekket over det, samt at de klarte å få pressen med seg og kontroll over Warren-kommisjonen. Altså: det var en større sammensvergelse.
  Av alt det jeg har lest og sett om JFK-drapet er dette den beste dokumentarfilmen, som oppsummerer det hele; Everything is a Rich Man’s Trick: https://youtu.be/U1Qt6a-vaNM

  • JFK ønsket å fjerne Federal Reseve banksystemet, eid av bankier dynastier, som låner ut penger til staten mot renter, som betales med skattepenger. Han ville erstatte det med en statseid bank som trykket egne penger, og etter at han angivelig luftet tenker om dette i flere møter, ble han noen måneder etter myrdet i Dallas i all offentlighet, og det brutale mordet ble vist på tv. En offentlig henrettelse. Tidligere presidenter som Abraham Lincoln og Andrew Jackson ønsket også fjerne Federal Reseve systemet, også de ble myrdet. Dette retter mistanken mot Wall Street bankkartellene, og eierne av bankene som inngår i Federal Reseve.

   En tid før JFK ble myrdet, holdt han en tale som kan tolkes som et angrep på Deep State, som mange mener virker for bankkartellets interesser, og som også kan tolkes som en gjentagelse av Eisenhowers advarsel mot det militære industrielle komplekset, som mange mener er knyttet til Deep State. Hans modige tale mot dette livsfarlige systemet kan du se her:
   https://www.youtube.com/watch?v=y8HTr-F-FVM .

   På bakgrunn av dette kan det synes som mordet som etterpå ble vist på tv var en demonstrasjon, og en klar advarsel til fremtidige presidenter fra bankkartellet: – Det er vi som styrer, du sitter på vår nåde, du gjør som vi vil.

   • Ja «Det er vi som styrer, du sitter på vår nåde, du gjør som vi vil.»

    Executive Order 11110
    https://en.wikipedia.org/wiki/Executive_Order_11110

    Sammenliknelse: Hva om noen Norsk politiker eller parti skulle prøve å kritisere det monetære systemet? MSM som er eid av.. og lever på annonsepenger skulle knuse det partiet som stod bakom den øvelsen med 100% sikkerhet er jeg sikker på.

    Dvs «Det er vi som styrer, du sitter på vår nåde, du gjør som vi vil.»

 3. Ting tyder på at det er et ledd i demoniseringen Steigan skriver om et annet sted her. Sovjet, KGB og Cuba ser ut til å være tema.

 4. Sannheten får vi aldri vite. Og den befinner seg neppe på noe dokument. Jeg vil anta at det som måtte finnes av offisielle dokumenter er produsert mest for å tåkelegge.

 5. Det er jo velkjent at det var Mossad som sto bak drapet på JFK. Dette er blant annet beskrevet i Michael Collins Piper bok «Final Judgement».

 6. I ettertid kan vi kanskje egentlig konkludrere med at såpass skarp som JFK var, må det for ham å prøve å være president på den måten, i den situasjonen, anses som verdens mest sofistikerte selvmord. Dårlig gjort å dra Oswald med seg, men ellers elegant gjennomført.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.