NATO og verdenssituasjonen etter 1990

3

KampanjeStøtt oss

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


3 KOMMENTARER

  1. Takk til Pål Steigan. Denne videoen er veldig interessant og setter søkelyset på de store bakenforliggende kreftene. Men hvorfor nevner du ikke Jødene som styrer pengesekken og våpenindustrien i USA?

    • Enig. Om jeg skal pirke på noe her, så må det være at Pål Steigan ikke setter navn på elefanten i rommet. Likevel et særdeles bra foredrag. Nå kan det jo tenkes at det å nevne jødemakten ved navn vil bære med seg et for stort stigma og det kan tenkes at Pål Steigan ikke er rede til å håndtere det. Det kan jeg forstå. Likevel, folk greie å tenke selv. Det var jo ikke tannfeen eller Peter Pan eller Al Qaeda som stod bak 9/11. Tror de fleste uansett skjønner akkurat dette med jødene.

  2. Dette er det beste foredraget jeg har hørt siden… jeg tror jeg sier det er det beste foredraget jeg har hørt. Jeg bøyer meg i hatten. Jeg har sendt lenken videre til endel unge mennesker som behøver å få informasjon om verden.

LEGG IGJEN EN KOMMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.