Mot Dag / steigan.no søker medarbeidere

0

I løpet av høsten 2017 lanserer vi en ny versjon av steigan.no i regi av Mot Dag AS. Til dette trenger vi frivillige medarbeidere. Vi skal publisere flere artikler, vi skal ha flere skribenter, større bredde i temavalget og vi begynner med webTV.

Videogruppa er allerede i gang, slik vi har gitt noen smakebiter på, slik som denne:

Videogruppa består av Julien Kaseya Ciakudia, Eero Kujala, Youssef Nasri Lauvdal og Sindre Mørk. Se dem presentere seg sjøl her.

Men det trengs flere til å jobbe med dette. Det er fire dyktige unge menn som har lagd denne, men de sier at de gjerne vil ha med seg noen dyktige unge kvinner også.

Vi skal bygge opp en liten redaksjon for å støtte redaktørens arbeid, og til det trenger vi frivillige som kan bearbeide kildestoff og gjøre redaksjonelt arbeid.

Vi skal bygge opp ei skribentgruppe, og det kommer en egen invitasjon om dette. De som tar seg av dette for steigan.no er Erik Plahte, Kari Angelique Jaquesson, Kjersti G. Andvig og Halvor Fjermeros.

I skribentgruppa ønsker vi både erfarne forfattere og unge talenter.

Vi planlegger skribentkurs for å trene opp unge skribenter.

Vi trenger frivillige som kan jobbe med nye medier, slik at vi kan fortsette og ytterligere øke den framgangen vi har hatt. steigan.no har i dag nesten 9.200 faste lesere ifølge statistikken til WordPress, og vi ligger an til å passere 12 millioner sidevisninger på årsbasis. Og det er før vi begynner for alvor.

Hele prosjektet bygger på en tanke om at det skal være mulig å skape en uavhengig, kritisk mediekanal i hovedsak bygd på frivillig innsats og regelmessige frivillige bidrag. Folk har allerede begynt å tegne seg for faste bidrag til til bankkonto 9001 30 89050, og i løpet av kort tid vil vi lansere en støttekampanje.

Vi har også planer om kurs, konferanser og åpne møter etter hvert som vi får bygd denne organisasjonen.

 

Har du lyst til å jobbe frivillig med Mot Dag / steigan.no, så send en epost med tittelen Frivillig til

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.