Bli med på å gjøre steigan.no enda bedre

0

Kjære leser!

I arbeidet med å gjøre steigan.no bedre, er din stemme et verdifullt bidrag. Som abonnent av nyhetsbrevet, kjenner du oss og vårt innhold godt. Vi håper derfor at du vil ta deg tid til å delta i denne spørreundersøkelsen. Det vil være til stor hjelp i nysatsingen vi har på gang.

Undersøkelsen er helt anonym.

Takk for hjelpen!

Du finner spørreundersøkelsen her:
https://bino.qualtrics.com/jfe/form/SV_0upz5HnoId9TmkJ

Med vennlig hilsen
Pål Steigan

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.


DEL
Forrige artikkelSyria planlegger for tida etter krigen – og investorene kommer
Neste artikkelHvorfor har Arbeiderpartiet problemer?
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).